Pentru ea

#pantofi catarama #pantofi oxford #pantofi talpa joasa #mocasini #balerini

Pantofii cu talpa joasa. Ce se poarta toamna aceasta

Pe covorul rosu, toate vedetele poarta tocuri inalte de 12 centimetri. In timpul liber, insa, chiar si ele aleg pantofii cu talpa joasa. De aceea, iti vom arata in continuare care sunt tendintele in materie de pantofi comozi toamna aceasta. Pentru ca e extraordinar de bine sa-ti petreci toata ziua in picioare fara pic de durere.

Pantofii fara calcai

Pantofii cu calcaiul decupat, stil papuc, capata tot mai mult teren, o multime de vedete de peste Ocean optand deja pentru aceasta varianta de incaltaminte, care poate fi atat eleganta, cat si purtata la tinute casual.

Din satin, din piele lucioasa sau cu animal print, acest tip de incaltaminte poate fi purtata intr-o multime de situatii, cu jeansi ori cu fuste lungi sau scurte.

Mocasini

Mocasinii revin in forta si iau usor usor locul pantofilor Oxford. Celebrii loafers sunt comod de purtat, mergand de minune cu jeansi evazati.

Pantofii cu catarama

Cam din aceeasi serie cu mocasinii sunt si pantofii cu catarama. Daca multa vreme acest accesoriu nu s-a mai purtat, acum el a revenit, finisajele metalice fiind un must in sezonul care a inceput.

Balerini cu varf ascutit

O varianta foarte eleganta este reprezentata de balerinii cu varf ascutit si cu curele subtiri care imbraca glezna. Tocul jos este subliniat de insertii metalice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului