Pentru ea

#pantofi garkony #incaltaminte romaneasca #pantofi office #pantofi din piele #pantofi

Pantofii colorati sunt vedetele toamnei. Afla ce modele trebuie sa porti

Pantofii pentru toamna lui 2015 si primavara lui 2016 sunt clasici, dar au un suflu proaspat, care ii face sa iasa usor din tipare. Si se pare ca spunem usor-usor adio balerinilor si trecem la pantofii cu toc. Inalt, elegant, astfel incat sa faca piciorul cat mai frumos.

Culorile indranete si combinatiile inedite definesc incaltamintea pe care fiecare femeie stilata trebuie sa o aiba.

Nuante spectaculoase

 

Roz puternic, lila, maro, mov, bordo. Acestea sunt culorile care se poarta toamna aceasta, dar care vor ramane la fel de bine in trend si primavara urmatoare. Le regasesti pe toate in colectia de pantofi Garkony.

 

Sunt foarte apreciati pantofii din piele naturala lacuita, care transforma o tinuta oricat de simpla intr-una eleganta si plina de stil. Roz, albastru, fucsia, mov sunt doar cateva dintre nuantele in care gasesti pantofii lacuiti, astfel incat sa ii poti asorta usor la o rochie, o fusta sau chiar un pantalon.

 

O nuanta nude, precum cea roz-somon din imaginea de mai sus, se va potrivi cu multe dintre tinutele pe care le ai in grarderoba.

Cumbinatii interesante

 

Pantofii Garkony sunt produsi in Romania si sunt realizati manual, din piele naturala atat la interior, cat si la exterior. Combinatiile de materiale ii fac extrem de interesanti. Pentru ca un pantof nu trebuie sa fie realizat integral din acelasi tip de material, pe site-ul garkony-shop.ro vei gasi multe modele in combinatii interesante de piele de culori diferite, dar si texturi diferite.

 

Pantofii Garkony sunt extrem de comozi si datorita faptului ca brantul acestora este prevazut cu un buret special care ofera un plus de confort.

Pantofi office in nuante puternice

 

Si pentru ca femeia de azi a invatat ca o tinuta office nu mai inseamna demult doar alb si negru, Garkony iti propune pantofi in culori puternice, dar care pot foarte bine sa fie purtati la o tinuta clasica, perfecta pentru o intalnire de business sau o sedinta.

 

O pereche de pantofi bordo precum cei din imagine merg perfect cu o fusta si un blazer bleumarin sau cu un pantalon clasic. Sunt confectionati manual din piele naturala si au un toc de 9 centimetri inaltime, insa destul de gros astfel incat sa faca pantofii foarte confortabili. Ii poti comanda direct de pe site, iar livrarea este gratuita.

 

Daca totusi vrei sa ramai in linia clasica a pantofilor negri sau bleumarin, iata un model din noua colectie Garkony pe care cu siguranta il vei gasi potrivit pentru gusturile tale. Baretele rosii cu capete metalice aurii reprezinta o pata de culoare si un accesoriu sic.

 

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare