Pentru ea

#stil #pantofi #pantofi albastri #tinute pantofi albastri

Pantofii albastri: cum ii asortezi

Pantofii albastri nu s-au mai bucurat de foarte multa vreme de toata atentia creatorilor de moda. S-au transformat brusc intr-o tendinta majora a perioadei, iar acest lucru nu se va schimba cu siguranta pana la sfarsitul anului. Daca te gandesti sa le dai o sansa, dar nu stii foarte bine cum sa ii asortezi corect, avem cateva recomandari pentru tine.

Iti vine sa crezi sau nu, pantofii albastri au mai multe posibilitati de introducere in tinuta, in afara de clasicele nuante neutre. Cu putina imaginatie si respect pentru tendinte, vei obtine si tu un look de diva cu modernii pantofi colorati in azur.

Rochia rosie

Chiar daca rochia rosie ti se pare suficient de indrazneata pentru a fi singura care iese in evidenta, anul acesta cocktailul de culori este aproape obligatoriu. Iata de ce ai fi foarte inspirata sa o asortezi cu o pereche de pantofi albastri si accesorii galbene, intr-un amestec de blocuri de culori foarte trendy.

Un rosu mai inchis se va potrivi cu pantofi bleumarin, pe cand un rosu rozaliu va arata excelent odata ce il combini cu pantofi turcoaz.

Blugi albi si top bleu

O tinuta discreta si eleganta pentru zi poate fi creata cu usurinta asortand o pereche de blugi albi cu pantofi albastri si top bleu. Poti purta acest mix la birou sau la o masa in oras, ambele circumstante fiind la fel de bine adaptate vestimentatiei tale.

Rochia galbena

Toate vedetele o poarta vara aceasta, deoarece rochia galbena a revenit in tendinte odata cu preferinta accentuata a designerilor pentru culorile aprinse. Iar cum galbenul se potriveste minunat cu albastrul, pantofii nuantati ca cerul sunt accesorii perfecte pentru rochia galbena. Adauga si o pereche de ochelari de soare cu rame galbene si o esarfa albastra, pentru o aparitie echilibrata din toate punctele de vedere.

Costum marinaresc

Adauga un contrast fermecator unui costum marinaresc monocromatic, asortand o pereche de pantofi bleu-pastel si accesorii simple, aurii. Pentru o tinuta in blocuri de culori, poti adauga o bratara sau cercei rosii, oranj sau roz aprins.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare