Pentru ea

#pantaloni #scurti #salopeta #short #vara #moda #tendinte

Pantalonii scurti care fac... furori

Este timpul sa va aratati picioarele si sa faceti senzatie. Un veritabil „must-have’ in aceasta vara - pantalonilor scurti trebuie sa li se faca loc in sifonier acum ca zilele frumoase si calduroase au venit.

 

Am selectionat 3 tendinte puternice dupa care trebuie sa va ghidati in aceasta vara.

Salopeta

Cum o alegem? Cum o purtam? Care este IN si care este OUT?

Aceasta tinuta foarte in voga in anii 1980 a revenit iar in tendinte, insa in versiune mai scurta. Surprinzator? Incercati-o si veti observa ca va deveni piesa de rezistenta in aceasta vara din care cu greu veti iesi. Usor de purtat, salopeta poate fi adaptata in functie de mai multe situatii : tinuta de vacanta, de serviciu, de seara, nu trebuie decat sa o accesorizati in functie de situatie.

Este o tinuta potrivita pentru persoanele voluptoase. Iti porti permite sa porti salopeta daca ai umeri lati, piept generos, talie groasa si picioare subtiri. In schimb, siluetele androgine pot uita o asemenea tinuta.

Salopeta este o piesa vestimentara destul de austera, prin faptul ca este formata dintr-o singura bucata. Pentru a nu cadea in extrema „tinuta de muncitor” este important sa-i dati o nota de glamour. Astfel, optati pentru o bluza tip bustiera extrem de feminina, subliniati-va talia cu o curea subtire colorata, purtati bratari mari, ochelari de soare cu pietre pretioase.

Continuandu-se cu partea de sus, salopeta are avantajul de a crea impresia de picioare mai lungi, avantajand astfel persoanele mici de statura.

Short cu talie inalta

O mare surpriza a verii 2008, short-ul cu talie inalta, da o eleganta aparte siluetei punand in valoare coapsele si fundul. Aceasta tinuta este potrivita persoanelor cu forme bine pronuntate pentru ca avantajeaza prin marcarea taliei.

Daca va decideti asupra unei astfel de piese vestimentare, shortul trebuie sa fie in mod clar scurt. Alb, negru sau din jeans, esential este sa adopti nuante sobre, clasice. Shortul cu talie inalta este suficient de original, fara a mai adauga ceva. Interesul pentru talia inalta consta si in functie de structura siluetei. Uitati de culorile vii si motivele puternice care au tendinta sa ingrase. Acelasi lucru si pentru top, alegeti unul simplu.

Mini short

Pantalonul scurt nu o sa se demodeze niciodata. Acesta revine in forta in fiecare vara si este tinuta nelipsita in perioada vacantelor. Mini shortul este ideal in zilele calduroase si este foarte practic, insa impune o cerinta: picioare perfecte, fara celulita.

Pentru ca este o piesa de vestimentatie care dezvaluie o mare parte din corp, mini shortul este aliatul siluetelor filiforme si androgine. Prin definitia lui, pantalonul foarte scurt este o tinuta sexy. Tocmai de aceea, nu trebuie sa va incarcati tinuta: optati pentru un stil fresh, simplu, care sa compenseze nota de sex appel a short-ului.

Atentie insa sa nu confundati cu „micro-short” care nu este deloc recomandat. Sa se vada fesele care ies din pantaloni nu este deloc glamour, ba dimpotriva...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare