Pentru ea

#pantaloni #short #sarafan #pantaloni scurti

Pantaloni scurti, pentru o vara fierbinte

Cu cat temperatura de afara creste cu atat mai mult simtim nevoia sa purtam haine subtiri , care lasa pielea sa respire in voie). In ajutorul nostru vin pantalonii scurti, atat de necesari in zilele caniculare ale verii.

 

 

 

In acest sezon, au revenit pantalonii cu talie inalta, care se poarta peste camasa. Daca esti adepta stilului casual chic, poti adopta cu usurinta o astfel de tinuta si o poti purta chiar si la birou, lungimea si croiala pantalonilor permitand acest lucru. De asemenea, se poarta foarte mult curelele care iti pun in evidenta talia, acestea fiind un accesoriu care dau farmec tinutei.

Pantaloni de club

Pentru o noapte petrecuta in club, pantalonii din satin sunt perfecti, mai ales daca ii asortezi cu o pereche de sandale cu toc inalt, cu o poseta argintie si la cu sacou rosu. Pentru o astfel de seara evita pantalonii stramti si opteaza pentru unii asemanatori cu cei din imagine. Vei face senzatie.

 

Pantaloni cu bretele

 

 

 

 

 

 

Pantalonii cu bretele sunt inca la moda chiar daca s-au purtat si vara trecuta si iti pot transforma imediat tinuta dintr-una sport in una intr-una chic. Asa ca daca te grabesti sa ajungi acasa si sa te schimbi pentru o seara la terasa, poti schimba tenisii cu o pereche de sandale si o poseta mare cu multe buzunare.

 

 

Pantaloni cu carouri

 

 

 

 

 

 

Carourile sunt un must-have in acest sezon, insa trebuie sa ai grija cum asortezi o tinuta de acest gen. Acestia se potrivesc atat cu pantofi sport, cat si cu sandale cu toc, insa retine ca topul trebuie sa fie intr-o singura culoare, fara imprimeuri, buline ori alte carouri.

 

 

Pantaloni cu talie inalta

 

 

 

 

 

 

Pantalonii cu talie inalta, tip „gogosar” se potrivesc fetelor cu cateva kilograme in plus si trebuie evitati cu orice pret de persoanele mai slabe, caci nu le avantajeaza. In mod cert, daca optezi pentru astfel de pantaloni, trebuie sa incalti o pereche de pantofi cu toc si o geanta XXL.

 

 

Pantaloni "mini"

 

 

 

 

 

 

Daca vrei o tinuta mai deosebita, poti opta pentru o pereche de pantaloni foarte scurti (daca silueta iti permite), o camasa eleganta, o curea pe talie, o geanta mare si pantofi cu toc. Chiar daca picioarele par prea dezgolite totul se compenseaza cu camasa eleganta, care iti acopera complet bustul si bratele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantaloni tip sarafan

Pantalonii sarafan sunt grozavi pentru ca nu trebuie sa te chinui sa ii asortezi cu topul. E clar, i-ai luat pe tine, ai incaltat o pereche de pantofi sau sandale cu toc, o geanta imensa si esti gata de plecare la petrecere.

Desi afara este foarte cald, daca stii sa iti alegi tinuta potrivita, precum pantalonii scurti, poti face fata cu succes „provocarilor” la care esti supusa pe perioada verii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare