Pentru ea

#pantaloni #moda vara #pantaloni de vara

Pantaloni de vara: 4 modele ideale

Nu se compara nimic cu efectul vizual al unor pantaloni de vara chic, capabili sa te faca sa arati excelent in vapaia verii. Ai nevoie de ei la serviciu, in vacanta sau la cumparaturi, ca o alternativa mai rafinata pentru pantalonii scurti sau fustele scurte. Iata cateva modele ideale pentru temperaturile ridicate din sezonul cald.

Cheia in alegerea unor pantaloni de vara ideali pentru vara este sa optezi pentru materiale usoare si croieli confortabile, astfel incat picioarele tale sa fie acoperite cu stil si sa ramana racorite. Chiar daca modelele pot depasi cu usurinta lista de mai jos, nu poti trece cu brio peste vara fara pantalonii urmatori.


1. Pantalonii din panza


Perfecti pentru plaja si birou in egala masura, pantalonii din panza sunt minunati pentru sezonul de vara. Cu o croiala lejera si in nuante neutre de alb, kaki, crem, bej etc, previn supraincalzirea, sunt conforabili si foarte sic.



Foto: kaboodle.com


2. Pantalonii urbani


Pantalonii cu buzunare, asa-zisi "urbani", sunt o alta optiune ideala pentru vara. In nuante de kaki, negru sau gri, modelul lor este inspirat din uniformele militare sau safari (cu buzunare foarte practice). Pentru o imagine casual, poarta-i cu sandale cu talpa joasa. Ii poti lua chiar si la o iesire in oras cu prietenii (nu foarte pretentioasa), asortandu-i cu tocuri groase.



Foto: stylehive.com


3. Fusta-pantalon


Ghici cine a revenit la moda in 2012? Fusta-pantalon, o piesa foarte populara in anii '80 si '90. Poarta-i in combinatii de culori vesele si cu materiale usoare, vaporoase, precum matasea, sifonul sau bumbacul foarte fin.

Croiala fluida a acestui model interesant de pantaloni exprima senzualitatea "vintage" si va face o figura excelenta la un eveniment special, precum o petrecere de tip cocktail.


4. Pantalonii 3/4


O pereche feminina de pantaloni 3/4 echilibeaza perfect look-ul casual inteligent, cu o nota fina de eleganta. Concret, modelele cu pense se potrivesc de minune garderobei pentru birou, pe cand cei viu colorati sau in stil preppy sunt excelenti pentru activitatile de zi cu zi.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare