Pentru ea

#accesorii #stil feminin #rochi #tinute #tinute diferite #tinuta petrecere

O singura rochie - 3 tinute diferite de petrecere

Urmatoarele saptamani se anunta pline de evenimente. Vrei sa mergi la petrecerea firmei, esti invitata la rude de Craciun, iar de Revelion planuiesti o seara deosebita cu prietenii, dar eterna problema a tinutei nu iti da pace.

Poti afisa o imagine seducatoare fara sa fie nevoie sa faci investitii majore pentru aceste evenimente de sfarsit de an! O simpla rochie, accesorizata potrivit, te va ajuta sa ai mai multe tinute diferite, in functie de starea ta de spirit sau de eveniment.

Opteaza pentru clasica rochie neagra si mizeaza pe versatilitatea sa pentru a obtine 3 tinute diferite pentru petrecerile de sarbatori!


1. Tinuta pentru petrecerea de la birou

Chiar daca este vorba despre o petrecere, in fata colegilor si a superiorilor este recomandat sa porti o tinuta usor sobra, care insa sa te avantajeze.

Accesorizeaza-ti rochia cu o curea subtire si un cardigan sofisticat. Nu uita sa porti tocuri, dar alege o pereche clasica de platforme, daca nu vrei sa iesi prea mult in evidenta. Petrecerea de la birou nu este locul potrivit pentru a purta bijuterii stralucitoare, prin urmare este suficient sa ai doar un inel de cocktail sau o brosa de argint simplu ornamentata.


2. Tinuta senzuala pentru petrecerea de Revelion

Pentru tinuta de la petrecerea de Revelion, pune-ti frumusetea in valoare cu ajutorul accesoriilor viu colorate. Poarta un colier impunator cu pietre de culoare verde smarald, nuanta anului 2013, si un clutch cu imprimeu. Detaliile fac cu adevarat diferenta, astfel ca tinuta obtinuta va fi cu adevarat spectaculoasa!


3. Tinuta casual-chic pentru cina de Craciun

Chiar daca esti inconjurata doar de cei dragi, nu uita sa te aranjezi si sa alegi o tinuta care te pune in valoare. Mizeaza pe accesoriile pretioase si alege sa porti o bratara lata, de tip roman, cercei candelabru si un clutch negru de piele intoarsa cu margini aurii.

Incalta o pereche de platforme cu toc si vei obtine un look rafinat, potrivit pentru un eveniment de sarbatori in familie



Sursa foto: dressim.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare