Pentru ea

#stil #fusta # cum sa porti #cum sa te imbraci #street style # moda strazii # fuste crapate

Nu indraznesti sa porti fuste crapate? Mai gandeste-te!

Fusta nu mai e doar dreapta, lunga, scurta, creion sau cu volane. Fusta e mai nou crapata si lasa la vedere mai mult sau mai putin din picior. Dar ca sa nu risti sa descoperi mai mult decat ti-ai dorit, asa cum au facut-o multe vedete chiar pe covorul rosu, iata cateva moduri in care o poti purta:

Cu o pereche de ghete

Inca putin si soseste toamna, asa ca vom lasa deoparte sandalele si vom trece la incaltaminte mai serioasa. Cum ar fi acest gen de ghete care te avantajeaza nespus atunci cand vrei sa porti o fusta crapata, pentru ca acopera mai mult din gamba, nelasand tot piciorul la vedere.

Fa-i cateva "teste" inainte



Ca sa eviti un incident jenant precum cel de care a avut parte Chelsea Layland, atunci cand slitul mult prea adanc i-a scos la iveala desuurile, probeaza fusta sau rochia inainte de a o cumpara. Fa cativa pasi si asaza-te pe un scaun. Numai asa poti vedea cum "reactioneaza" in miscare.

Cu captuseala din dantela



Dantela este un material extrem de fin si de elegant, asa ca nimic nu te impiedica sa o folosesti ca pe o dublura, un jupon, pe sub o fusta cu crapatura mai ampla. Evident, combinatia trebuie sa functioneze, pentru ca nu poti totusi combina lana cu dantela.

Cu pliseuri



Un model la fel de interesant de fusta cu slit este cel in care spartura materialului este completata pe jumatate cu doua-trei pliuri. Pe langa faptul ca ii da amplitudine croielii, esti sigura si sa nu dezvelesti mai mult decat trebuie piciorul.

Adauga accente feminine



Fustele crapate sunt, fara indoiala, foarte feminine. De aceea, e bine sa completezi o astfel de tinuta tot cu elemente in acelasi trend sexy. Cum ar fi o pereche de pantofi stiletto sau o bluza transparenta.

Fa-o sa arate decent


Trecand peste incidentele neplacute, cand Ducesa de Cambridge s-a trezit cu posteriorul dezvelit, tinutele lui Kate Middleton sunt extrem de decente, asa cum cere eticheta Casei Regale. Asta nu inseamna haine batranicioase, ci, din contra, tinute elegante si stilate. Iat-o pe Kate
intr-o fusta midi, dar cu doua crapaturi scurte in dreptul fiecarui genunchi. Acest gen de fusta merge de minune si pentru o tinuta office.

Alege tesaturi fluide



Materialele usoare, fluide, reactioneaza mult mai bine in miscare, fiind foarte lejer de purtat in tinute de strada.

Foto: fashion.telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare