Pentru ea

#magazin online #Zaza Boutique #haine de toamna #tendinte toamna #magazin de haine # haine zaza boutique

Nouatatile toamnei in garderoba Zaza Boutique

 

Ne place stilul urban! Ne place toamna pentru ca stimuleaza creativitatea oricarei fashioniste! Tendintele toamnei ne spun ca putem fi jucause si sa folosim culori puternice, dar sa ne bucuram si de clasicele griuri, sau imprimeuri. Va recomand niste piese de baza ce va vor fi foarte folositoare in garderoba de toamna-iarna si veti putea face multe combinatii.

In orice dulap este o comoara sa ai o camasa alba clasica, cu dungi verticale bleu. Mai ales cand ea are si maneci reglabile, poate fi transformata dintr-o tinuta de birou rigida, intr-una relaxata. O poti purta cu o fusta creion sau cu blugi . Am mai ales pentru toamna aceasta o rochie pulover ce iti ofera o tinuta pentru iesitul in oras, subliniind formele, dar in acelasi timp ascunzand punctele slabe. Sau poti alege un pulover classic si calduros, dar cu o nota de stil deosebita: coatele false din piele intoarsa.

 

 

Intotdeauna alegerea unei rochii imi da dureri de cap, dar am gasit doua modele ce te pot salva din multe situatii neprevazute. O rochita clasica de birou, cu partea de jos stil lalea , un decupaj ce iti va sublinia si alungi picioarele.

Zaza Boutique are acum noi designeri ce au creat niste modele ce pot fi gasite in exclusivitate la ei. M-a cucerit “Little Black Dress”, sau cum este denumita pe site Rochie BooHoo Chic! O rochie creata de La Mode Toujours, cu un accent deosebit pe terminatii, datorita unei broderii delicate cu trandafirasi rosii.

 

Imprimeul tip leopard este la mare cautare, iar fusta realizata de Oana Calin este o achizitie ce va va face admirate pentru eleganta si stil. Un alt nou designer ce expune acum pe Zaza Boutique, Hira Design, prezinta o colectie de fuste din tul, vesele si jucause, ce pot fi purtate la ocazii speciale sau in club si te vei transforma garantat in vedeta grupului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului