Pentru ea

#lux #grunge #colectii 2014 #colectii oscar de la renta #colectie oscar de la renta

Noua colectie Oscar de la Renta 2014, o lume a luxului grunge

Pe langa vestimentatia luxoasa si extrem de eleganta pe care o propune marele designer Oscar de la Renta pentru 2014, parul joaca un rol esential pentru crearea unui look fabulos.
 
Tunsorile pixie, rebele si foarte confortabile sunt combinate cu tinute elegante, care ajuta la realizarea unui outfit indraznet, inedit, care aduce aminte de stilul grunge. Daca anul 2013 a fost dominat de romantismul pur, dar si de culorile indraznete neon, in 2014, colectia Oscar de la Renta propune look-uri total diferite, care imbina eleganta de acum 20 de ani cu stilurile moderne, precum punk sau grunge.

Asimetria, atractia noii colectii Oscar de la Renta

Pe langa un amestec de culori spectaculoase, noua colectie Oscar de la Renta 2014 se caracterizeaza prin asimetrie, cu un tiv neterminat, care in principal se regaseste la fuste si rochii. Aceste piese sunt, de altfel, vedetele noii colectii, iar inedita caracteristica vine pentru a face cat mai versatile noile piese vestimentare. Asadar, poti combina fara nicio teama o fusta in carouri asimetrica Oscar de la Renata cu un tricou simplu de bumbac, cat si cu un top elegant si foarte rafinat.

Jachetele largi pana in talie

Pentru a creiona o eleganta cat mai inedita, Oscar de la Renta renunta la jachetele cambrate si propune unele XXL, care amintesc de tinutele rafinate de odinioara. Aceste jachete largi sunt combinate cu fuste creion cu imprimeuri uimitoare si jucause, precum papagali si broderii spectaculoase.

Chiar daca prezinta o nota jucausa, aceste tinute sunt perfecte pentru o vestimentatie de seara fabuloasa. De asemenea, pe langa aceste imprimeuri, fustele cu bile mari revin in atentia creatorului de moda. Verdele este totodata o nuanta nelipsita din noua colectie 2014 Oscar de la Renta.

Matasea si volanele diafane

Pentru doamnele adepte ale stilul modern, Oscar de la Renta propune o vestimentatie diafana, chiar daca se plaseaza intr-un ton neutru, de negru. Fuste cu volane diafane si elegante se combina perfect cu jachete sic, moderne, stranse in talie cu in cordon subtil, si scoase in evidenta cu prin gulere tridimensionale spectaculoase.

Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului