Pentru ea

#costum de baie 2015 #costum de baie #asortare costum de baie #alegere costum de baie #accesorii costum de baie

Noua colectie de costume de baie 2015 este aici. Te va impresiona!

Mercurul din termometre indica in fiecare zi o mica crestere a temperaturii si acest fapt inseamna un singur lucru - este timpul sa achizitionezi un nou costum de baie! Crezi ca este prea devreme? Stii ca acum o sa gasesti cea mai mare varietate de marimi si de modele? In plus un nou costum de baie, in sifonierul tau, te va motiva sa iti intri mai repede in forma. Avem cele mai bune modele, care ti se vor potrivi de minune indiferent de formele tale - vezi oferta noastra! Exclusiv pe Astratex.ro!

Design italian: Calitate garantata

Astratex.ro iti prezinta o noua colectie de costume de baie de lux, proiectata de designeri italieni. Brandul italian David combina stilul si inovatia, intr-o armonie perfecta. Bikini, costumele de baie intregi sau hainele de vara sunt special concepute pentru a evidentia formele tale dar si pentru a masca micile imperfectiuni. Pana la marimea 60! Acestea confera sex-appeal si o doza de incredere! E simplu: doar alege modelul dorit!

Costumul din imagine il poti gasi aici!

Efect satinat, pentru femeile care vor ceva mai excentric

Bikinii din colectia David, de culoare cappuccino, par a fi confectionati din satin si creeaza astfel un efect deosebit, unic. Materialul este de fapt foarte elastic, placut la atingere si are proprietati de uscare rapida. Partea superioara detine cupe moi, fin intarite, indeale atat pentru sanii mici cat si pentru sanii mari. Cireasa de pe tort o constituie partile laterale ale slipului care sunt usor drapate pentru un efect optic de subtiere. Ce parere ai?

Costumul din imagine il poti gasi aici!

Tankini cu efect modelator. Arma ta secreta.

Daca te ingrijoreaza unele parti ale corpului tau, cand porti un costum de baie din doua piese, atunci maioul tankini te va face sa te simti irezistibila! Confectionat din material cu proprietati modelatoare, in doua straturi, rezistent si in acelasi timp confortabil. Croiala in zona bustului tip bardot iti va pune in valoare decolteul si te vei simti fermecatore!

Costumul din imagine il poti gasi aici!

Iesi din multime si fii sexy

Preferi costumele intregi? Alege aceste costume de baie extravagante, cu efect modelator in zona abdomenului! Imprimeuri deosebite, croieli impecabile si efect modelator - reteta perfecta pentru cresterea respectului de sine. Cupele fin intarite si materialul usor pliat in zona sanilor creeaza un efect uimitor si astfel toti ochii vor fi atintiti asupra ta.

Costumul din imagine il poti gasi aici!

Sa nu uitam accesoriile!

Un costum de baie sexy nu este suficient pentru a deveni regina plajei. In colectia italana o sa gasesti nu doar costume de baie stilate dar si accesorii de lux, in tendinte. In gentile de paja spatioase iti incap toate lucrurile si in plus sunt foarte practice. Pareo este un accesoriu necesar, care poate fi purtat pe plaja si nu numai. Pregateste-te pentru un nou sezon, in care o sa stralucesti!

Costumul din imagine il poti gasi aici!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare