Pentru ea

#toamna iarna 2016 #genti colorate #genti #tendinte #moda

Must have: genti colorate in sezonul Toamna-Iarna 2016

Un nou sezon, noi tendinte. Nu sunt multe de spus cand vine vorba de comportamentul femeilor care se intereseaza de noutatile din fashion. Casele de moda renumite sunt luate in vizor, fie online, fie in magazinele proprii si, sa nu uitam, in revistele glossy si site-urile de profil.

Dintre accesorii, gentile sunt adesea mai iubite si, cu siguranta, mult mai accesibile decat diamantele, asa-zise cele mai bune prietene ale femeilor. Despre tendintele de la finalul lui 2016 putem sa va spunem un lucru: ti-e greu sa alegi intre doua culori preferate? Ai scapat de bataile de cap, pentru ca - in materie de posete dama – fix cele care combina mai multe culori se poarta, cat sa nu fie nevoie sa alegi una singura.

Vorbeam la inceput despre casele de moda care dau tonul pentru toti producatorii de genti dama. O geanta nu trebuie sa aiba un pret exorbitant doar ca sa justifice un aspect demn de apreciere si care sa corespunda si trendului. Tocmai din acest motiv, un singur sfat iti dam: indiferent de locul din care o cumperi: mall, magazine online (Adona.ro etc), targuri de fashion, outleturi sau second hand-uri, alege calitatea.

Bun, am aflat ca se poarta cele colorate, dar ce culori? Oferta de genti dama multicolore pe care o poti gasi te va coplesi. Noroc ca aici regulile nu sunt foarte stricte, ci, mai degraba, personalizate. Primul pas este sa te gandesti la culorile care te reprezinta (poti cauta pe internet ce semnifica fiecare, daca nu te poti decide la cateva). Apoi gandeste-te la ce culoare au incaltarile tale, precum si tinutele. Ca sa creezi un contrast de efect, poti alege o geanta diferita de restul tinutei. Daca vrei sa evidentiezi o gama de culori, alege o geanta colorata, intr-o combinatie de nuante complementare cu a sacoului, trench-ului sau paltonului, de exemplu.

Dintre combinatiile clasice, alb si negru, rosu si negru sau toate trei pot face dintr-un model simplu o geanta deosebita. La fel de apreciate sunt in acest sezon si gentile nude, cu detalii negre sau printuri. Sunt foarte feminine si iti pot transmite starea de spirit din ziua respectiva. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului