Pentru ea

#blugi boyfriend #jeansi boyfriend #tendinte #stil feminin #blugi evazati #blugi in tendinte #blugi skinny #blugi drepti

Moda blugilor skinny a apus! Iata cu ce ar putea fi inlocuiti

Au fost aproape un deceniu trendul dominant, dar, gata! Era blugilor skinny a apus. Cel putin daca este sa ne luam dupa anuntul facut nu demult de Bloomberg News. Informatia poate crea panica printre fashioniste vazute brusc in fata unei situatii dificile: cu ce altceva sa-i inlocuiesti?

Cat de stramti pot fi blugii stramti? Mai rau decat au fost in ultima perioada nici ca se putea, asa ca daca nu mai ai ce sa inventezi nou in materie de skinny jeans, atunci ii scoti cu totul din trend. Asa par sa fi gandit retaileri importanti precum Gap sau Bloomingdales, care au inceput deja sa se orienteze catre un alt stil de pantaloni.

Blugii evazati

Sursa foto: fashionguide.md

Dar cum faci totusi sa inlocuiesti aceasta tinuta care deja a intrat in stilul atator femei fara ca ele sa simta o diferenta majora? Ideea e ca, oricat de incomozi pot parea, femeile care s-au obisnuit deja sa poarte blugii skinny cat e ziua de lunga se tem acum ca vor fi nevoite sa isi schimbe tinutele de mai multe ori, in functie de momentele zilei. Dar, orice problema are si o solutie. Si asta pentru ca tot un stil de jeans foarte comod incepe sa capete teren. E vorba despre blugii evazati, care au revenit in tendinte asa cum mai tot stilul anilor '70 este prezent in colectiile marilor designeri.

Cu acest gen de pantaloni practic diferenta fara de blugii skinny e doar de la genunchi in jos, asa ca senzualitatea nu are de suferit. Daca ai o silueta de tip clepsidra, alege o pereche de pantaloni evazati cu talia inalta si accesorizeaza-i cu o centura si pantofi cu toc.

Boyfriend jeans

Sursa foto: littlesnobthing.it

Inutil sa mai spunem ca blugii boyfriend sunt "foarte" la moda. Chiar daca unora li se pot parea mult prea masculini, ei pot fi insa purtati intr-un mod extrem de elegant, cu o bluza feminina, cu pantofi stiletto si bijuterii statement. Pentru un look tomboy, in schimb, ii poti purta cu un tricou si cu tenisi, asa ca optiunile sunt atat de variate incat nici nu vei simti ca ai renuntat la celebri blugi mulati.

Blugi drepti

Sursa foto: enstyleblog.com

Iar croiala clasica, asa-zisii Leg Fit, care nu sunt nici slim si nici evazati, ramane in trend toamna aceasta. Poti fi purtati purtati cu orice fel de pantofi, de la balerini, la tocuri de 12 si pana la botine sau ghete joase.

Asadar, ai de unde alege sa iti inlocuiesti colectia de skinny jeans. Si, unde mai pui, ca recent a aparut si o stire potrivit careia blugii mulati iti pun sanatatea in pericol!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare