Pentru ea

#outfit munte #tinute vacanta #outfit marinaresc #tinute vara

Mai avem o luna de vacanta! 3 tinute numai bune pentru un concediu de neuitat

Cuvantul “vacanta” este echivalent cu timp liber, numai bun de petrecut cu cei dragi, explorand unele dintre cele mai frumoase destinatii. Orice femeie stie insa ca intr-un astfel de moment stilul vestimentar devine un accesoriu de netrecut cu vederea: te scoate din rutina si te incurajeaza sa experimentezi pe cat posibil.

Cert este ca, indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta, stilul nu trebuie sa aiba de suferit. Dimpotriva! Te insoteste in fiecare aventura si iti da o stare generala de bine. In plus, nu exista reguli vestimentare in vacanta. Singurul aspect de care trebuie tinut cont vizeaza versatilitatea pieselor alese. Pentru ca in vacanta nu este timp de pierdut in fata oglinzii. Fiecare moment este dedicat celor mai dragi persoane. O fuga la Motivi te va inspira in alegerea celor mai bune decizii vestimentare, indiferent de destinatia aleasa!

Vacanta la mare

In vacanta, timpul destinat alegerii tinutei se diminueaza considerabil. Iar cel mai potrivit outfit nu trebuie sa intruneasca multe caracteristici, este important sa fie versatil, ideal de purtat la plaja, dar si seara, pentru o plimbare romantica. O rochie lejera este alegerea perfecta si accesoriile necesare pentru a o pune in valoare nu sunt multe: o geanta incapatoare, palaria si ochelarii de soare.

Vacanta la munte

Confortul este cuvantul de ordine care sta la baza unei tinute perfecte pentru o vacanta petrecuta la munte. Iar pantalonii scurti sunt vedeta oricarui outfit. In functie de preferinte, se poate opta pentru o pereche din blugi sau bumbac, iar lungimea poate de asemenea sa varieze. Cardiganul este insa o piesa care nu poate lipsi din selectia vestimentara pentru munte si este perfect pentru serile racoroase.

Vacanta peste mari si tari

Oportunitatea de a vizita frumusetile unei alte tari nu poate fi ratata. Postura de turist presupune sa lasi fiecare drum sa te poarte si sa iti dezvaluie farmecul locului. Nu exista insa compromis cand vine vorba despre outfit-ul ideal. Acesta trebuie sa fie confortabil si, totodata, chic. Sa iti confere lejeritatea de a explora cat mai multe locuri, dar, la fel de mult, trebuie si sa iti dea acea stare de spirit speciala. O salopeta scurta este piesa care te poate scoate din impas si iti garanteaza un look de netrecut cu vederea atunci cand te plimbi pe stradutele romantice din Italia sau Paris. Este perfecta pentru un look de zi, dar la fel de bine se potriveste si unei plimbari romantice pe inserat.
 

Sursa foto principala: thesweetestthingblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului