Pentru ea

#balerini #minge #slapi #costum de baie #plaja #look

Look sport de plaja

Esential pentru hainele si accesoriile sport de plaja este faptul ca acestea trebuie sa fie si frumoase, dar si practice si performante. Este extrem de neplacut cand breteluta de la costumul de baie cade permanent, iar papucii de plaja te incomodeaza, fapt ce creeaza o stare de disconfort general.

Asa ca fii exigenta cu produsele pe care ti le achizitionezi pentru ca ai si de ce! Pentru a-ti veni in ajutor, am selectionat cateva produse importante pentru momentul in care mergi pe plaja si vrei sa joci volei .

Costumatie sexy

Pentru a te simti in largul tau pe plaja in timp ce joci volei, nimic nu te poate pune in valoare mai bine decat mini-short-ul siclamen. Sportiva si sexy totodata, aceasta tinuta este formata dintr-un material din microfibre ceea ce permite absorbirea transpiratiei.

 

 

 

Minge de volei

Nu ai putea merge pe o plaja unde vrei sa joci volei fara o minge adecvata. Exista o serie de modele pe piata special concepute pentru acest sport. Daca vrei o minge originala cu care sa atragi atentia celor din jur si care sa-ti aduca zambetul pe buze opteaza pentru un model cu o inscriptie amuzanta.

Slapi de plaja

Foarte confortabili, slapii sunt incaltamintea ptrivita pe plaja. Oferta s-a diversificat extrem de mult si ii gasim in diferite modele, forme , culori, accesorizati si pe care ii putem purta fara probleme atat la o tinuta sport, cat si la una eleganta. Pentru o zi in care vrei sa joci volei ai nevoie de o pereche de papuci usori, rezistenti la efort si la miscari bruste.

 

 

Prosop

100% din bumbac, cu o fata din velura poate fi impachetat foarte usor in rucsac sau daca nu poti alege un prosop dotat cu saculet special pentru transprt. Culoarea, dimensiunea si materialul il poti alege in functie de preferinte.

plaja extra-large

Obligatoriu, geanta de plaja trebuie sa fie foarte mare si incapatoare. In culori estivale si cu modalitati de inchidere ingenioase (snururi, fermoare colorate, capse, nasturi etc) acest obiect nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba estivala. Extrem de practica, va puteti absolut orice aveti nevoie pe plaja: creme si lotiuni, prosop, ochelari, o sticla cu apa si chiar... mingea.

 

Ochelari de soare

Extrem de frumosi dar nu numai, acesti ochelari sunt va protejeaza impotriva razelor puternice ale soarelui. Gravati extrem de fin cu motive florale, aceasta pereche de ochelari au o calitate superioara fiind creati de un designer celebru. Asa ca daca vrei sa faci furori pe plaja sau pe o terasa inspira-te si cauta-ti o pereche de ochelari asemanatori.

Costum de baie

Pentru a putea juca volei, inota sau chiar pentru a face surf ai nevoie de un costum de baie lejer. Asa ca te sfatuim sa alegi in costum in doua piese din poliamida si elastan, iar partea de jos sa fie mai plina, tip mini-short.

 

 

 

Balerini sport

Acesti balerini din cauciuc antiderapant sunt creati astfel incat sa fie utilizati pe plaja, pe pietre si chiar pe gheata. Usor de asortat la o tinuta sport, exista in comert in diferite modele si nuante (negru si alb, alb si roz, maro si orange, maro si kaki etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare