Pentru ea

#veste de dama #piese vestimentare de sezon #piese vestimentare

Larysa.ro - Piese vestimentare de sezon: veste de dama

Se intampla frecvent sa ne placa anumite obiecte vestimentare de calitate si potrivite stilului nostru, insa nu stim cum le putem asorta in tinutele zilnice.

Spre exemplu, exista multe intrebari referitoare la felul in care putem purta varietatea de modele de veste dama astfel incat sa ne evidentiem trasaturile.

Este mai greu, intr-adevar, sa realizezi o combinatie vestimentara reusita cu aceste piese. Daca sunt colorate, trebuie sa stii cum le poti asorta, pentru a nu avea o tinuta prea incarcata, daca proportiile nu sunt cele potrivite corpului tau, va parea ca iti sunt mari si intreaga tinuta va fi compromisa.

Cu toate acestea, daca gasesti un model care ti se potriveste si te avantajeaza, vei vedea ca in curand vestele vor deveni piesele tale vestimentare preferate.

Poti asorta o vesta cu articole pe care le ai deja in dulapul tau, inclusiv rochii feminine, blugii preferati, camasi si multe altele.

Vestea buna e ca orice vesta este o modalitate excelenta de a-ti pune in evidenta trasaturile

De asemenea, arata sofisticat si in trend, fiind o optiune perfecta pentru birou. Poti alege atat combinatia dintre o vesta si o fusta scurta, cat si o tinuta compusa dintr-o vesta peste o rochie stil boem.

De asemenea, poti purta o vesta de culoare verde masliniu peste o camasa alba clasica, ceea ce iti va oferi un aer englezesc si vei atrage atentia imediat.

Cauta veste in culori puternice si modele etnice, pentru tinute reusite. Poti purta o astfel de piesa vestimentara cu alte elemente in alb si negru - o fusta simpla si tocuri, pentru un aspect elegant.

Vestele colorate pot fi asortate si cu pantaloni si un tricou. In lunile mai reci, alege un pulover confortabil de culoare alba, purtat sub acestea.

Din moment ce negrul este atat de simplu si usor de asortat, o vesta intr-o forma supradimensionata sau clasica, in aceasta culoare, este o modalitate foarte buna de a avea un aspect mai sobru.

Poti alege o curea iti iti va pune in evidenta silueta sau care te poate ajuta sa ascunzi zonele cu probleme.

Nu uita insa ca nu exista o limita in ceea ce priveste combinatiile cu alte piese sau anotimpul in care o vesta poate fi purtata. Aceasta arata grozav atat peste un tricou subtire, vara, cat si in zilele de toamna sau iarna atunci cand sunt combinate cu un pulover sau o bluza mai groasa.

In privinta materialului, cel mai popular este denimul

Vei gasi veste din denim sunt intr-o varietate de modele, lungi, pana in talie sau supradimensionate, deci incearca mai multe stiluri pentru a gasi unul care se potriveste cel mai bine garderobei tale.

Alegerea unei astfel de piese vestimentara este o modalitate simpla de a oferi un plus de stil tinutei tale atat vara, cat si in anotimpul rece. Chiar daca porti traditionalul albastru sau optezi pentru un denim alb, indiferent de dimensiunea vestei, vei avea o tinuta reusita. Retine insa ca cea lunga evidentiaza rochiile de vara.

La fel ca vesta denim, o vesta de blana este perfecta pentru perioada sezonului rece. Poti gasi, de asemene, diverse modele, lungi sau ceva mai scurte. Aceste piese vestimentare sunt usor de asortat cu blugi, tricouri, rochii si colanti.

Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine din diversitatea de veste dama pentru a da un aspect diferit tinutei tale si acceseaza magazinul online https://larysa.ro/ pentru a vizualiza toate produsele din aceasta gama.

Contacteaza consultantii brandului Larysa: 0722 219 375

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare