Pentru ea

#concurs #lenjerie #magielle.ro

Jocul seductiei, o provocare Magielle Lingerie Boutique

O lenjerie intima fina te face sa te simti frumoasa si dorita. Mai mult, daca alegi sa iti pui in valoare atuurile poti incita imaginatia barbatului pe care vrei sa il cuceresti. Lenjeria intima poate fi un motiv de bucurie si pentru barbatul pe care il iubesti atunci cand vrei sa aprecieze fiecare moment petrecut impreuna.

Magielle.ro, boutique-ul tau online de lenjerie intima , te invita sa te lasi inspirata de selectia noua de toamna care cuprinde atat modele noi de lenjerie intima , cat si loungewear si pijamale.
In premiera pentru Romania, Magielle prezinta o selectie de modele apartinand brandului londonez Loungerie, dedicata serilor tale relaxate de acasa!
Noua selectie de lenjerie intima, loungewear si pijamale de pe www. magielle.ro este definita de stil, eleganta, culoare si confort. Liniile actuale si foarte atragatoare ale modelelor prezentate si materialele delicate precum dantela, jerseul sau tesaturile din fire de bambus si bumbac, te vor imbia sa intri in jocul seductiei si al adoratiei.
De multe ori trebuie sa suferi diverse inconveniente pentru a fi cat mai sexy, dar Magielle iti propune senzualitatea imbinata cu confortul oferit de un articol vestimentar chic si de calitate.
Daca vrei sa te rasfeti intr-cu o seara cu dichis, intra pe www.magielle.ro! si Cel mai greu iti va fi sa alegi!





CONCURS: Castiga lenjerie intima de 70 lei de la Magielle.ro!


Stil acasa.ro impreuna cu Magielle.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga lenjerie intima de la Magielle.ro!”. Daca iti doresti lenejerie intima sexy si de calitate, o poti castiga raspunzand la o simpla intrebare si poti castiga un voucher de 70 lei.
Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Magielle.ro si sa-ti alegi modelul de lenjerie preferat si sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce model de lenjerie ai alege de pe www.magielle.ro?”. Argumenteaza-ti opinia!
Pentru a raspunde pe forum si a participa la prima sesiune de concurs da click AICI.
Pentru a raspunde pe forum si a participa la a doua sesiune de concurs da click AICI.
Nu uita ca pentru a comenta pe forumul acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.
Va fi premiat cel mai interesant raspuns!
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, iar in fiecare saptamana va fi desemnat cate un castigator.
Primul castigator va fi anuntat, in data de 23 noiembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.







Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului