Pentru ea

#stil clasic # stil vestimentare # stilul middleton #haine de printesa

Inspira-te din stilul clasic al ducesei Kate Middleton

Daca ai nevoie de surse de inspiratie pentru tinutele tale, Kate Middleton iti poate oferi cateva ponturi despre cum sa obtii o imagine un stil nobil si elegant.

Ducesa de Cambridge s-a remarcat prin felul sau curat de a imbina modernul cu clasicul, apropiindu-se in mod evident de gusturile soacrei sale, Printesa Diana.

Cand vine vorba despre Kate Middleton​, totul este un trend zilele acestea. Multe de femei din intreaga lume o privesc ca pe un model si ar face orice sa se apropie ca look de aleasa Printului William.

Kate este o femeie extrem de stilata, iar tinutele pe care le abordeaza sunt minimaliste, pretioase si inspira un aer regal, asa cum ii sta bine unei printese. Aceasta alege deseori sa poarte rochii delicate, pe care le asorteaza cu blazere fine.

Ducesa de Cambridge a purtat de doua ori o creatie Diane von Furstenberg, o rochie din matase verde: o data la un eveniment din Los Angeles si inca o data la petrecerea premergatoare nuntii Zarei Phillip. Pe cand se afla in Ottawa, Kate a purtat o rochie gri, semnata Catherine Walker, de o eleganta admirata de multi dintre cei prezenti:



Foto: ivillage.com

In orasul canadian Yellowknife, Kate s-a bucurat de o plimbare pe canoe imbracata casual, cu jeansi albastri si o camasa clasica de culoare bej. Pentru un look sofisticat, alege o rochie de vara alba, cambrata in talie, precum cea pe care a purtat-o Kate la ceremonia Canada's Royal 22nd Regiment:



Foto: ivillage.com

Fusta navy in tonuri nude este in tendinte si a fost promovata ca stil de ducesa in cadrul unei deplasari la centrul Inner-City Arts din Los Angeles, unde Kate a vizitat copiii de acolo. Pentru ca se apropie toamna, alege un trenci elegant precum cel purtat de sotia Printului William cand a vizitat Irlanda de Nord:



Foto: ivillage.com

Palariile cu aplicatie din pene in stil retro sunt o alta varianta inedita de a-ti completa tinutele. Kate a purtat acest accesoriu in timpul unei vizite la Trearddur Bay RNLI Lifeboat Station. Kate Middleton s-a remarcat de asemenea prin combinarea cizmelor de calarie cu jachete scurte si blugi skinny . Stilul ii poarta fara doar si poate semnatura:



Foto: ivillage.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului