Pentru ea

#primavara-vara 2011 #reduceri #stilago.ro

Innoieste-ti garderoba cu branduri internationale la reduceri de top

Hainele de calitate la pretul redus raman idealul cel mai cautat in moda. Innoieste-ti in acest an garderoba cu branduri internationale de renume la reduceri de top prin Stilago .ro.

Pentru a te bucura de reducerile la haine de calitate, devino membru Stilago si vei putea cumpara haine fabricate de marci de renume cu reducere de pana la 70%!

Stilago este o echipa internationala de experti in moda complet dedicati unei singure misiuni: sa le permita membrilor din intreaga Europa sa cumpere articole de calitate, elegante, mondene, la reduceri de top.

Alaturi de partenerii italieni, Saldi Privati, stilago.ro ofera membrilor sai acces la mai mult de 500 de marci internationale, cu un accent puternic pe moda si stilul din tara de origine a modei: Italia. Pe langa brandurile italiene, Stilago.ro ofera haine si de la alti producatori, internationali sau locali, insa numai de cea mai inalta calitate, sortate riguros.

Pentru femeile care s-au saturat sa caute prin mall-uri haine de calitate la preturi rezonabile, Stilago.ro iti ofera hainele dorite, livrate la domiciliu de firme internationale de curierat, precum DHL si PDP, cu plata la livrare.

Daca planuiesti sa-ti innoiesti garderoba in acest sezon, vezi noile colectii pentru primavara/vara 2011 oferite de Stilago.ro.

Printre marcile internationale oferite de clubul exclusivist de online se numara Ray Ban, Calvin Klein Jeans, Chronotech, Donna Fly, Disney Footwear, Diadora, Bagutta, Cycle e Poetic, Lancaster watches, Corneliani, Diesel leathergoods si Rick Cardona PS.

Membrii Stilago.ro se pot bucura si de ofertele proaspete din sectiunea Brand Shop, unde poti alege haine produse de firme ca Black & White, Nelly, Ashley Brooke, Linea Tesini, Event, Class International, Best Connections, Rick Cardona, Singh S. Madan si Patrizia Dini.

Calitatea de membru Stilago poate fi dobandita pe baza unei invitatii sau prin inregistrare, direct pe site-ul www.stilago.ro. Calitatea de membru este gratuita si nu presupune nicio obligatie de cumparare. Stilago poate prezenta oferte cu discount ridicat numai in cadrul mediului vanzarilor private si de aceea a implementat sistemul special pentru obtinerea calitatii de membru.

Magazinul de cumparaturi online Stilago.ro iti garanteaza protectia si confidentialitatea datelor personale, in timp ce campaniile de reduceri vizeaza produse de top, al caror pret este redus pana la 70%.

Cele mai multe comenzi sunt livrate in 2 pana la 4 saptamani si nu trebuie sa platesti hainele alese pana la livrare. Hainele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile dupa primirea comenzii, iar membrii pot beneficia de inapoierea completa a banilor.

Innoieste-ti garderoba in acest sezon cu branduri de renume la reduceri de top, devenind membru al magazinului de cumparaturi online Stilago.ro.

 

Castiga o tinuta de vara de la Stilago

 

Stil acasa.ro impreuna cu Stilago te invita sa participi la concursul: "Castiga un voucher in valoare de 300 lei de la Stilago.ro!". Daca vrei sa-ti urmezi stilul, participa la concurs!

Pentru a concura trebuie sa intri pe site-ul Stilago.ro si sa-ti alegi tinuta de vara favorita si apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:  "Care este elementul vestimentar definitoriu din garderoba ta de vara?" AICI. Argumenteaza-ti opinia si posteaza raspunsul tau impreuna cu link-ul catre tinuta de vara aleasa de tine!

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Premiu consta in produse in valoare de 300 lei pe care le vei alege chiar tu din magazinul online Stilago, sectiunea Brand Shop!

Concursul se desfasoara in perioada 1 iunie - 1 iulie 2011. Castigatorul va fi anuntat in data de 2 iulie 2011 atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului