Pentru ea

#crengi brad #rochie crengi de brad #rochie Craciun #rochie

Inedit! Rochia creata din crengi de brad! Ai purta asa ceva?

O tanara creatoare de moda in varsta de 29 de ani, a creat o rochie inedita, din crengi de brad. Creatia Ralucai Constantin este unica si in ton cu Sarbatorile de Iarna care se apropie cu pasi repezi.

Aceasta nu este insa prima creatie inedita a Ralucai. In 2015, a mai creat o rochie din petale de trandafiri, cu ajutorul prietenei sale Andreea Mihoci, cu care a colaborat si in prezent.

La realizarea rochiei, Raluca a utilizat peste 100 de crengute de brad pe care le-a prins de o crinolina. De crengute a agatat ornamente de brad dar si flori de bumbac. Bustul este creat dintr-un material rosu.

"Este o rochie unicat, la fel ca si cea din petale de trandafir. Nu este greu cand faci ceea ce iti place. De mai multa vreme voiam sa creez o rochie din crengi de brad, dar am asteptat apropierea Sarbatorilor de Iarna", a declarat Raluca Constantin pentru libertatea.ro.

"Am lucrat trei zile cate 5-6 ore la realizarea acestei rochii pentru ca fiecare crenguta trebuie bine prinsa", a adaugat Andreea Mihoci.

Inedita rochie nu este de vanzare, insa cele doua prietene sustin ca doritoarele pot face comanda pentru o rochie asemanatoare.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare