Pentru ea

# diana florea # colectie designeri # colectii capsula # designeri romani

Inedit! Colectii capsula, semnate de designeri romani, la supermarket!

Nu te-ai gandi ca la supermarket poti gasi piese vestimentare in editie limitata. Sau cu un design special. Dar te inseli. Datorita designerului Diana Flore, membra a echipei de creatie Irina Schrotter, prima astfel de colectie a intrat deja intr-unul dintre cele mai mari lanturi de magazine. 

Începând din luna noiembrie, Auchan introduce în 10 dintre magazinele sale prima colecție vestimentară semnată de un designer român, o acțiune ce face parte din proiectul „Designeri români pentru România”. Astfel, gamele de produse din magazinele și raioanele de textile in extenso by Auchan din incinta hipermarketului vor fi extinse cu mini-colecții vestimentare semnate de celebri designeri români.

Primul designer care se alătură inițiativei Auchan este Diana Flore, absolventă a Universității de Arte din Cluj și membră a echipei de creație a Irinei Schrotter. Recunoscută pentru proiectele ei de styling, Diana Flore a creat exclusiv pentru Auchan 8 articole vestimentare pentru doamne și fetițe, toate având la bază simbolul floral, devenit un punct de referință pentru creațiile sale.

Potrivit companiei, colecția S’épanouir semnată de Diana Flore impresionează nu doar prin design-ul său unic, ci și datorită versatilității sale, toate piesele fiind ușor de adaptat atât pentru un stil casual, cât și pentru ocazii speciale. În plus, acest proiect oferă clienților un produs made in Romania, cu un excelent raport preț-calitate.   

Colecția S’épanouir este alcătuită din piese chic și comode, ce pot fi ușor accesorizate pentru a fi purtate în acest sezon, indiferent de ocazie. Paleta cromatică, specifică designer-ului, este alcătuită din nuanțe intense de lila și magenta, potrivite sezonului rece.

O surpriză a acestei colecții o reprezintă cele două articole create special pentru fetițele cu vârste cuprinse între 4-8 ani. Acestea respectă întocmai design-ul unitar al colecției, ceea ce permite mămicilor o asortare completă cu  vestimentația celor mici.

„A fost o adevărată plăcere pentru mine să creez această colecție special pentru clienții Auchan. Am luat în calcul nevoia lor de a deține articole vestimentare de calitate, care pot fi purtate pe o perioadă mai lungă de timp în multiple ocazii, și care să se încadreze în tendințele de modă actuale. Bineînțeles, toate la un preț avantajos”, a menționat designer-ul Diana Flore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului