Pentru ea

#Cizme tip UGG online #Cizme UGG ieftine #Cizme tip UGG

Inca sunt in mare voga cizmele pufoase tip UGG

 

 

 

Cizma UGG a fost declarata cel mai urat model de incaltaminte al tuturor timpurilor, si cu toate acestea, nu ne putem abtine ca la fiecare debut de sezon rece sa nu ne reinoim garderoba cu o pereche din acest model.

Primind de la inceput acest statut, designer-ii care au urmat trendul, au fost nevoiti sa implementeze noi modele care s-au dovedit in final mult mai practice si mai dorite de catre femei si, de ce nu, si de catre barbati. Fie ca ne place sa recunoastem sau nu, tiparul de cizme tip UGG este cel care ne protejeaza picioarele de frig in plina iarna si o face atat de bine incat este prezent in moda de mai bine de 15 ani.

Cu toate ca sunt perfecte din punct de vedere al comoditatii, UGG-urile nu pot fi purtate oricand si oriunde. Exista anumite reguli de la care ar fi bine sa nu ne abatem, daca vrem sa avem o imagine buna la capitolul stil. In primul rand, nu este indicat sa achizitionam cizme UGG ieftine. Acestea sunt facute din materiale proaste, care cedeaza dupa prima purtare si riscam sa dezvoltam afectiunii ale picioarelor daca talpa nu ofera suficienta stabilitate in mers. De cealalta parte, ar trebui sa ne preocupe aspectul nostru atunci cand incaltam aceste “pufosenii”. Ele se potrivesc de minune femeilor cu picioare lungi si subtiri, dar lucrul acesta nu trebuie sa fie un capat de tara pentru restul doamnelor si domnisoarelor care s-au nascut cu mai putini centimetrii la statura. Din fericire, intalnim numeroase modele de cizme tip UGG online, fabricate din piele, scurte , medii sau lungi, tricotate, cu fermoare sau panglici, o gama impresionanta din care avem ce alege.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare