Pentru ea

#imprimeuri #tendinte toamna # imprimeuri trendy # toamna iarna 2011 #stil feminn

Imprimeuri trendy pentru toamna-iarna 2011

Sezonul toamna-iarna 2011 aduce in prim-plan imprimeuri trendy , foarte feminine, care iti vor completa intr-un mod delicat si pozitiv garderoba groasa din acest an.

Cel mai bun aspect al tendintei este acela ca poti pastra o buna parte din hainele tale preferate de la sfarsitul lui 2010, intrucat modelele in voga de atunci isi mentin pozitia ferma.

Asa cum era de asteptat, culorile nu mai sunt atat de intense, ci tind spre tonuri calde si chiar nude. In acest context, imprimeurile vor da un aer sofisticat si elegant tinutelor tale de toamna-iarna.

 

Ce poti sa alegi?


Imprimeurile florale au in continuare un mare impact asupra podiumurilor de moda si nu tin cont de limite: florile pot fi intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori atat pentru fuste si bluze, cat si pentru pantaloni sau ciorapi mati.


Pune-ti in valoare puterea de seductie instinctuala, caci imprimeurile de leopard, zebra sau reptile sunt un must-have pentru aceasta toamna, la fel ca anul trecut.

Foto: becomegorgeous.com

Imprimeurile etnice, grafice si abstracte sunt un suflu nou in colectiile designerilor. Poti iesi in evidenta fie prin culoare, fie prin subtilul gri sau negru, in functie de personalitatea ta. Atat tinutele urbane multicolore, cat si cele clasice si simple iti asigura o imagine adaptata noilor tendinte.

Foto: becomegoregous.com

 

Cum sa le porti?


Hainele cu imprimeuri iti pot dezavantaja silueta daca nu alegi modelele potrivite morfologiei tale.

De pilda, o constitutie mai plina nu este complimentata de dungi orizontale si motive florale de mari dimensiuni si intens colorate. In schimb, floricelele mici si discrete, precum si dungile verticale iti vin manusa.

Materialul este si el important: o textura fluida se potriveste unei siluete cu forme, pe cand cele mulate unei constitutii filiforme. Imprimeurile mulate pe trup scot in evidenta micile defecte.

Ai grija sa nu incluzi intr-o tinuta doua tipuri de imprimeu : unul leopard cu unul floral, de pilda. Asorteaza modelele cu alte piese vestimentare uni, compatibile ca nuanta.

Accesoriile trebuie sa fie si ele discrete pentru a nu supraincarca vizual intreaga tinuta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare