Pentru ea

#imprimeuri #haine de toamna # toamna iarna 2011 # haine cu imprimeu #imprimeuri de toamna

Imprimeuri trendy pentru sezonul toamna-iarna 2011

Dungi drepte, buline, linii in zig-zag sau careuri elegante – toate aceste variante fac parte din modelele trendy de imprimeuri pe care trebuie sa le imbratisezi cu incredere in sezonul toamna-iarna 2011.

Imprimeurile sunt, mai mult ca niciodata, elementul de baza pentru tendintele vestimentare ale perioadei in curs, astfel ca o idee generala asupra variantelor pentru care poti opta ti-ar fi cu siguranta de ajutor.

Iata care sunt piesele fierbinti pe care sa le “vanezi” de dragul garderobei in sezonul rece 2011-2012:

 

Poncho cu guler din blana eco


Un poncho calduros din stofa, cu guler din blana ecologica si model trendy in careuri ti-ar asigura o aparitie eleganta, fina si foarte actuala.
 

Cizme de cauciuc


Curentul puternic al cizmelor de cauciuc in moda continua si anul acesta, insa vine cu o imbunatatire : simpaticele imprimeuri, care completeaza tabloul tendintelor pentru aceasta iarna. Feminine si rezistente, acest tip ce cizme iti asigura totodata confortul si protectia de care ai nevoie atunci cand esti nevoita sa te deplasezi prin nameti:



Foto: ivillage.com

 

Fular alb-negru


Influenta semnificativa a tricotajelor in piesele vestimentare pentru iarna continua sa straluceasca, iar daca alegi un model cu imprimeu alb-negru vei sti cu siguranta ca nu dai gres. Ciucurii din capat pastreaza nota feminina, jucausa, care iti confera un farmec aparte
 

Camasa cu imprimeu in zig-zag


Daca preferi sa ai o apartie mai discreta si nu-ti plac imprimeurile care sa iasa in evidenta prea mult, alege o camasa eleganta de birou cu guler la baza gatului si model in zig-zag, astfel incat sa imbini stilul clasic si notele actuale ale modei intr-un fel armonios:

Foto: ivillage.com

 

Pulover army cu dungi


O alta alegere potrivita pentru anotimpul rece este un pulover cu dungi in doua nuante, care sa aiba in zona umerilor cativa nasturi de tip “army”. Combina-l cu o fusta-creion sau o pereche de blugi skinny si bucura-te de aprecierile pe care le vei primi
 

Bluza eleganta cu paiete in dungi


Pentru iesirile speciale de seara, alege o bluza eleganta din voal cu aplicatii stralucitoare precum paietele, asezate in randuri paralele.

Foto: ivillage.com

 

Sal cu model indian


Comod , calduros si boho-chic, salul cu model indian va fi cu siguranta nota de inedit si fermecator in tinutele de iarna. Orienteaza-te dupa culori tari, vesele, caci ele sunt vedetele sezonului:

Foto: ivillage.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare