Pentru ea

#colanti #dres #dresuri #pulover #sezonul rece # toamna iarna 2011 #haine de iarna #tinuta iarna

Idei pentru tinutele tale din aceasta iarna

Simple si confortabile, totusi incarcate de feminitate si rafinament. Acesta ar fi tiparul pe care tinutele tale din aceasta iarna ar trebui sa-l respecte, conform sugestiilor creatorilor de moda celebri. Daca iti plac dresurile si sosele fine, moi si calduroase, colantii comozi si mulati pe trup purtati cu pulovere largi, iata cateva idei din care sa te inspiri pentru aparitiile tale din sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Tricotajele sunt elemente-cheie in randul tendintelor actuale, prin urmare nu uita sa incluzi in tinutele tale din aceasta iarna.


Dresuri, colanti si sosete

Detaliile sunt cele care fac diferenta iarna aceasta, prin urmare este important sa te concentrezi asupra dresurilor, colantilor, sosetelor si accesoriilor cu modele creative. Jartierele din lana si mohair, ciorapii si dresurile peste linia genunchilor si colantii cu talie inalta si centura accentuata la nivelul taliei - toate sunt elementele care trebuie sa compuna o tinuta actuala si expresiva.

Foto: becomegorgeous.com

Puloverul bolero

Impactul vizual minimalist din zona picioarelor este completat in mod armonios de pulovere largi, voluminoase si confortabile in partea de sus a trunchiului, efect care echilibreaza intregul outfit. Puloverul bolero care iti acopera senzual umerii si iti ofera protectia termica de care ai nevoie este obligatoriu in aceasta iarna.

In aceeasi categorie intra si jerseurile maxi, cardiganele, pelerinele, vestele, rochiile impletite, beretele si esarfele tricotate.

Foto: becomegorgeous.com

Colantii din dantela

Cum stii deja ca dantela se bucura de multa apreciere in sezonul toamna-iarna 2011/2012, profita de efectul estetic deosebit pe care il confera si achizitioneaza-ti o pereche de colanti delicati si feminini confectionati din dantela, pe care sa ii porti cu un pulover-rochie si o vesta fina din blana.

Foto: becomegorgeous.com

Colantii animal print

Nici colantii animal print nu trebuie sa-ti lipseasca din tinutele anotimpului rece. Asorteaza-i cu piese clasice, monocromatice si bucura-te de senzualitatea pe care o emana.



Foto: becomegorgeous.com

Nu uita de aplicatiile din blana, fundele supradimensionate si imprimeurile grafice ca detalii chic pentru tinutele tale in voga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare