Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #tinute # tinute club #haine elegante

Idei de tinute pentru o seara in club

Inainte de a participa la un eveniment special, ai senzatia ca garderoba ta devine brusc inutila. Secretul unor aparitii reusite si mereu surprinzatoare nu consta in achizitionarea de haine noi de fiecare data cand iesi in oras. Putina imaginatie si adaptarea tinutei tale la pretentiile destinatiei sunt singurele arme de care ai nevoie in aceasta lupta. Iata cateva idei de tinute pentru o seara in club.

Intotdeauna exista un de care este bine sa tii cont, indiferent ca el se anunta in mod oficial sau nu. Unele cluburi sunt exclusiviste si presupun o tinuta pretentioasa, pe cand altele sunt mult mai permisive in acest sens. In definitiv, o seara in club este destinata distractiei, confortului si libertatii de miscare.

Hainele

Optiunea universala a majoritatii femeilor este , suficient de sexy pentru a atrage privirile tuturor. Nu te rezuma la clasicul negru, ci alege culori atragatoare, placute ochiului: rosul intens, albastrul roial sau rozul pal dispun de o incarcatura puternica de senzualitate .

Daca optezi pentru culori puternice, pastreaza accesoriile intr-o nota subtila. De asemenea, croiala rochiei mini poate transmite 3 idei diferite despre tine: indrazneata/deschisa experientelor sexuale, chic sau sofisticata /greu de atins.



Foto: buzzle.com

Daca nu te simti confortabil dezvaluindu-ti trupul atat de mult, un top care lasa un umar la vedere si o pereche de pantaloni sunt o alegere perfecta.

Blugii, fustele mini sau pantalonii scurti cu sunt alte tinute indraznete pentru club. O esarfa colorata adauga un plus de stil unei rochii banale.



Foto: buzzle.com

Pantofii

Pantofii au nevoie de toata atentia ta cand te pregatesti sa mergi in club. In general, tocul stiletto (cui), varful decupat sau pantofii cu platforma sunt cele mai potrivite alegeri.

O tinuta neagra, care iti subtiaza silueta, poate fi pusa in valoare cu ajutorul unor pantofi in culori vibrante, precum rosul, purpuriul sau albastrul electric. Regula de baza este sa creezi un constrast armonios cu restul pieselor vestimentare.

Foto: bios.weddingbee.com; pinkdivacutie.wordpress.com; blogspot.com
 

Accesoriile

Un principiu important in alegerea accesoriilor este de a nu le purta doar pentru ca le ai. Asigura-te ca nu supraincarca ansamblul vestimentar si ca se asorteaza perfect cu restul nuantelor tinutei tale. Pastreaza un aer simplu si incarcat de rafinament in acelasi timp.

Foto: us.123rf.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului