Pentru ea

#cadouri craciun lux #stil #cadouri #cadouri craciun #cadouri stil

Idei de cadouri cu stil pentru Craciun

Daca bugetul iti permite si anul acesta extravagante pentru un rol bine indeplinit de Mos Craciun, atunci nu ar trebui sa ti se para dificila alegerea surprizei perfecte pentru cineva drag. Odata ce ai scapat de presiunea unei limite de investitie, poti tinti cat mai sus pentru a-ti multumi asa cum se cuvine familia. Iata cateva cadouri cu stil pentru Craciun.

Alege una dintre variantele de mai jos si vei vedea cat de usor poti sa-i transformi cuiva sarbatorile intr-o amintire de neuitat.

Pudra de ten de lux

Estee Lauder a lansat, in colectia din aceasta iarna, un produs cosmetic extravagant, potrivit pentru geanta oricarei femei rafinate. Este vorba despre pudra de ten cu ambalaj auriu, ce poate fi considerata in acelasi timp o veritabila bijuterie.




foto : ivstatic.com


Geanta din blana Bodhi

Clasicele accesorii menite sa protejeze mainile impotriva frigului beneficiaza de o revenire in forta, demna de secolul 21. Este vorba despre geanta-plic din blana Bodhi "Park Avenue" cu buzunare ascunse in partile laterale, perfecte pentru a-i tine degetele la o temperatura placuta.



Foto: ivstatic.com

Un sal din casmir

Orice tinuta feminina va fi completata perfect de un sal din casmir, care adauga un farmec estetic si mult confort termic ansamblului vestimentar elegant. Alege un model suficient de mare pentru a-i acoperi cu generozitate umerii si destul de mic pentru a putea fi purtat in poseta.



Foto: ivstatic.com

O husa pentru eBook

Vrei sa impresionezi cu adevarat o femeie iubitoare de tehnologie? Cumpara-i o husa pretioasa pentru eBook, intr-o nuanta vibranta de auriu, pe care sa o personalizezi cu numele sau initialele sale. Daca este adepta acestui stil, poti opta si pentru un model cu imprimeuri abstracte, foarte in voga iarna aceasta.



Foto: ivstatic.com

Portfard cu stil

Cum oricarei femei ii place sa-si poarte produsele principale de machiaj in geanta, va aprecia cu siguranta un portfard chic intr-o nuanta moderna (rosu-aprins, pasional), cu un mesaj seducator. Va fi perfect pentru depozitarea rujului, a luciului de buze si a cheilor, pe care le rataceste mereu prin geanta.



Foto: ivstatic.com

Manusi cu detalii militaresti

Manusile din piele sunt, fara doar si poate, preferatele sezonului rece in curs. Daca le gasesti si cu un model de inspiratie militareasca, ai dat lovitura: alege o captuseala din matase, pentru un succes garantat.




Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare