Pentru ea

#haine #la femme #ia romaneasca

Ia romaneasca purtata de Alexandra Badoi in colectia La Femme primavara-vara 2014

In acest spirit LaFemme deschide din 10 aprilie 2014 un nou magazin in Pitesti, EuroMall intr-o ambianta placuta, cu modele versatile, cu foarte multe oferte si cu o colectie de primavara-vara 2014 speciala avand ia romaneasca in prim plan. Aici vei avea -20% la toata colectia de primavara in luna aprilie, in fiecare weekend.

Dupa inca 20 de ani La Femme deschide un nou magazin in Pitesti. Istoria La Femme a inceput in 1994 cand a deschis primul magazin in Pitesti pe str.Teilor nr.27 bis si in cei 20 de ani a ajuns la 8 magazine. Mai multe detalii despre magazine gasiti pe www.lafemme.ro

Conceptul La Femme a aparut acum 20 de ani dintr-o mare pasiune pentru haine, pentru frumos, pentru moda care te scoate din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, conceptul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local si credem ca o face chiar foarte bine.

Orice deschidere de magazin inseamna un pas inainte, inseamna bucurie, inseamna... pasiune. Moda pariziana la preturi senzationale. Va asteptam cu drag si cu siguranta nu veti regreta pentru ca v-am pregatit foarte multe surprize.

Cu ocazia acestui eveniment special si magazinul online de haine www.lafemme.ro v-a pregatit promotii, oferte, surprize si multe modele noi. Totul este la un click distanta si... livram gratuit oriunde.

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru hainele care te scot din anonimat si iti exprima cel mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial. Intrat pe piata romaneasca acum 20 ani, La Femme promoveaza un stil casual-smart cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin simplitatea design-ului, prin calitatea superioara a materialelor si unicitatea liniiilor. In prezent exista opt magazine La Femme – cinci in Bucuresti (Cora Lujerului, Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20i), doua in Pitesti (Euromall Pitesti, stradal - Calea Bucuresti nr. 1) si unul in Constanta (Centrul Comercial TOM).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare