Pentru ea

#tinuta #pulover #haine #tricotaje

Haine tricotate de la kiwiline.ro pentru toamna 2009

Hainele tricotate sunt articolele cele mai cautate in acest sezon pentru ca sunt calduroase si lejere, iar creatorii in moda nu au ezitat sa-si valorifice imaginatia creand diverse modele. Toamna s-a instalat fara precadere, iarna se apropie, nimic nu se compara cu un articol vestimentar care sa-ti asigure atat caldura de care ai nevoie in zilele racoroase, cat si finetea tesaturilor care sa-ti puna in valoare feminitatea trupului.

Iata care sunt propunerile kiwiline.ro pentru moda din aceasta toamna:

Rochie tip pulover  

Omniprezenta in sezonul racoros, rochia tricotata tip pulover este prezenta atat pe podiumurile de moda, cat si in sifonierul femeilor. Daca nu ti-ai achizitionat-o inca, kiwiline.ro iti propune un model foarte sexy, care sa-ti puna in evidenta decolteul. Lungimea rochiei (medie) iti permite sa o porti atat la serviciu, cat si la o petrecere intre prieteni. Pret: 110 lei

Cum o porti? Pentru a fi purtata in timpul toamnei rochia tip pulover se poate asorta la o pereche de colanti simpli sau colorati. Opteaza pentru o gecuta scurta si o pereche de cizme din piele intoarsa sau cat mai este cald pentru pantofi cu varful rotund.

Bolero tricotat

Dimineata este racoare, la pranz este cald, nici nu stii pentru ce tinuta sa optezi. O varianta extrem de practica este bolero-ul. Kiwiline.ro iti recomanda un bolero tricotat intr-o nuanta uni (antracit) care poate fi asortat cu usurinta la cat mai multe tinute. Pret: 59 lei

Cum il porti? Poti opta fie pentru o helanca mulata, fie pentru o bluza decoltata sau chiar pentru o camasa clasica alba. Asorteaza bolero-ul la o pereche de jeansi simpli si incalta o pereche de pantofi de toamna , intr-una dintre nuantele „vedeta” in acest sezon, care sa aduca un strop de culoare tinutei: violet, mov, verde, gri, aramiu.

Rochie cu imprimeuri

Extrem de haioasa, rochia cu imprimeuri inspirate din benzile desenate de la kiwiline este o tinuta potrivita pentru o persoana copilaroasa. Daca vrei sa-ti aduci aminte de clipele fericite din perioada copilariei si vrei sa exprimi acest lucru prin tinuta, nu ezita in a alege o rochie tricotata cu ursuleti. Pret: 110 lei

Cum o porti? Cu o pereche de ciorapi grosi, colorati, intr-o nuanta care se regaseste in imprimeul rochitei (maron, mov, gri, rosu) si o gecuta scurta in aceeasi nuanta cu a ciorapilor. In picioare, opteaza pentru o pereche de botine sau cizme din piele intoarsa, nu foarte inalte.
 

Helanca tricotata


In lista de cumparaturi pentru garderoba de toamna, trebuie sa se regaseasca neaparat helanca tricotata. Daca vrei un model cat mai simplu, la care sa apelezi ori de cate ori esti in impas, opteaza pentru helanca neagra de la kiwiline.ro. Pret: 36 lei

Cum o porti?  Este o piesa vestimentara care se poate asorta cu usurinta, fiind declarata multifunctionala. Jeansi, pantaloni eleganti, diverse modele de fuste si sarafane, pe sub un sacou sau un bolero, toate se potrivesc cu o helanca, indiferent ca vrei o tinuta mai sofisticata sau una foarte simpla.

 Rochie cu capse

Daca vrei o tinuta lejera si totodata feminina pentru job, poti opta pentru aceasta rochie tricotata de la kiwiline.ro. Cu un decolteu generos, care poate fi inchis cu ajutorul catorva capse, rochia se poate transforma foarte usor dintr-o tinuta sobra, intr-una foarte sexy.

Cum o porti? Desfacuta sau inchisa in zona decolteului, cu manecile lungi sau usor suflecate, rochia poate sa se transforma cu usurinta. Alege un cardigan lung cu cordon, de preferat intr-o nuanta neutra (de preferat gri petrol) pe care sa-l porti deasupra rochiei si incalta o pereche de cizme cu toc gros si varf rotund, in aceeasi nuanta cu a cardiganului.

Bluza tricotata cu volane


Vrei o tinuta romantica, pentru o plimbare cu iubitul in parc? Aspectul copacilor care-si dau jos vesmantul ruginiu este extrem de melancolic si trist, insa tinuta ta nu trebuie sa inspire acest lucru. Asadar, opteaza pentru o bluza tricotata cu volane de la kiwiline.ro, intr-o nuanta delicata care iti pune in valoarea feminitatea. Pret: 59 lei

Cum o porti? Imbracata cu o fusta tip creion din stofa indigo si o pereche de cizme inalte, la care adaugi o pereche de ciorapi grosi tricotati, de preferat roz pal, vei avea o tinuta perfecta pentru acest sezon.

Pulover tricotat


Pentru zilele foarte reci de toamna tarzie, pentru a face fata frigului ai nevoie de un pulover calduros. Puloverul tricotat este adecvat fie pentru un weekend la munte, fie pentru mersul la cumparaturi. Kiwiline.ro iti propune pentru aceasta toamna un pulover tricotat gri, cu decolteu. Pret: 59 lei

Cum il porti? La o tinuta casual – sport, acest tip de pulover se poate purta cu jeansi albastri si cizme imblanite, cu talpa din cauciuc.

 

 CONCURS: Castiga produse in valoare de 200 de lei de la kiwiline.ro!

 

Stil acasa.ro impreuna cu Kiwiline.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 200 de lei de la Kiwiline.ro!”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele si accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Kiwiline.ro si sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?". Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la produsul ales de tine.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant si personalizat raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 1-15 octombrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 16 octombrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului