Pentru ea

#stil feminin #stilago #colectie stilago

La Stilago, visul tau devine realitate!

La Stilago, visurile chiar devin realitate! Si sunt mai accesibile ca oricand! In portofoliul Stilago, a intrat brandul Guess, care se alatura astfel unor nume prestigioase in moda, disponibile la Stilago: peste 500 de branduri faimoase pentru iubitorii a tot ce inseamna fashion!

Brandul Guess a luat nastere in 1981, fiind creat de fratii Marciano. Acestia au pus bazele Guess in Los Angeles, dupa relocarea pe continentul american de pe insorita Coasta de Azur. Prima piesa cu care Guess s-a impus in Statele Unite au fost jeansii Marilyn, cu fermoare la glezna, confectionati dintr-un denim usor, aerat, dar de maxima calitate. Si, desi era putin mai scump decat restul brandurilor de jeans, modelul Marilyn de la Guess s-a epuizat la scurta vreme de pe rafturile marilor magazine, devenind un must-have “vanat” de fashionistele vremii.

Guess este un simbol al stilului indraznet, fara limite, young si plin de sex appeal. Campaniile de imagine pentru Guess, la care au luat parte topmodele pe atunci la inceputul carierei - precum Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith, Eva Herzigova si Laetitia Casta - evoca si acum sedinte foto sexy, alb-negru, care au revolutionat lumea modei in anii ’80. Si, in cele peste 3 decenii de existenta, universul Guess le-a pus la dispozitie iubitorilor modei linii vestimentare, dar si de accesorii, centrul acestei lumi in tendinte fiind insa piesele iconice din denim.

Guess si-a unit acum fortele cu Stilago, clubul de moda online cu cea mai mare expansiune in Europa Centrala si de Est. Acest club de moda exclusivist are peste 4 milioane de membri in 14 tari, care pot profita de cele mai bune oferte la branduri vestimentare de lux, piese de incaltaminte, accesorii, obiecte utile si trendy pentru camin.

Nu pierdeti ofertele Stilago, limitate ca perioada, si rasfatati-va cu ofertele de la starul acestei saptamani: Guess!

LINII GUESS:

GUESS JEANS

Colectiile Guess Jeans respecta ADN-ul jeansilor pentru el si pentru ea: sexy, flatanti pentru silueta, in croieli moderne si cu modele avangardiste, precum cele gandite si concepute de fratii Marciano, in 1981.

MARCIANO

Linia premium de la gigantul Guess le ofera domnilor si doamnelor piese contemporane, sofisticate si senzuale. Cele mai bune materiale, cel mai luxos stil, pasiune si eleganta pura, transpuse in creatii exclusiviste.

GUESS ACCESSORIES

Linia de accesorii Guess pune la dispozitie o selectie fina de genti, produse de marochinarie din piele de calitate, curele si esarfe, care sa completeze look-ul feminin si masculin.

GUESS KIDS

Colectiile Guess Kids, create de liderul mondial in imbracaminte pentru copii, reunesc piese de calitate si in tendinte pentru micutii care vor dicta regulile in moda ale generatiilor viitoare. Acestea sunt disponibile in 36 de tari, de pe 6 continente.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului