Pentru ea

#lenjerie intima #magielle.ro #sarbatori

Goana dupa cadoul perfect

Ziarele si revistele titreaza deja inceputul goanei dupa cadoul de Craciun. Poate ca nu ne-am hotarat inca asupra celui mai inspirat cadou, dar cu siguranta acesta este subiectul de actualitate in minunata luna a cadourilor! Un cadou frumos care nu va starni zambete de complezenta este lenjeria intima .

Probabil ca va amintiti comedia in care Arnold Schwartzenegger incearca cu disperare, in Ajunul Craciunului , sa puna mana pe jucaria mult visata de baietelul sau, dar si de toti ceilalti copii din oras! Desi ne-a smuls cateva hohote de ras, cred ca nimeni nu ar vrea sa fie in postura lui de Sarbatori.

Ne dorim sa alegem cadoul potrivit, care sa starneasca atata bucurie si incantare in ochii celui drag, incat sa-i aminteasca de ce si cat de mult iubim!

Ne dorim sa il putem oferi in singurul moment magic (oficial) din an - Craciunul - si sa aratam grozav atunci cand o facem, ca sa fie un moment perfect, plin de caldura si emotie.

Noi am facut o lista a celor mai inspirate cadouri si, surpriza, am ajuns la concluzia ca lenjeria intima nu trebuie sa lipseasca de pe lista cadourilor.

De ce?
Pentru ca este o surpriza incantatoare in egala masura pentru ea, cat si pentru el.
Pentru ca ne face sa fim si mai frumoase.
Pentru ca ne reafirma feminitatea si puterea de seductie.
Pentru ca sexy este noul trend, dar musai intr-o maniera feminina.
Pentru ca este cadou egoist dintre toate si da, toate femeile merita sa fie macar putin egoiste, macar din cand in cand!

Noi va recomandam Magielle Lingerie Boutique, pentru modelele chic de lenjerie intima si lounge, pentru ofertele speciale, pentru ca a intrat recent in Top 20 magazine online din Romania, realizat de revista ELLE si, nu in ultimul rand, pentru a evita nebunia care cuprinde orasul in aceasta perioada.

Iata si cateva recomandari din partea stilistului nostru:



Va invitam sa vizitati Magielle Lenjerie Boutique, dar si blogul de cochetarii, pentru sfaturi si cadouri inspirate. Enjoy!


Stil acasa.ro impreuna cu Magielle.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher pentru lenjerie intima de 70 de lei de la Magielle.ro !”.

Daca iti doresti lenjerie intima sexy si de calitate, o poti castiga raspunzand la o simpla intrebare si poti castiga un voucher de 70 lei.

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Magielle.ro si sa-ti alegi modelul de lenjerie preferat si sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce model de lenjerie ai alege de pe www.magielle.ro?”. Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum si a participa la prima sesiune de concurs da click AICI.


Nu uita ca pentru a comenta pe forumul acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte! Premiul va fi acordat sub forma unui cod pe care castigatorul va trebui sa-l introduca pe site-ul Magielle pentru a beneficia de reducere. Castigatorii isi vor putea alege singuri premiile din magazinul virtual dupa ce isi creeaza un cont si introduc codul castigator.

Concursul se desfasoara in perioada 14 decembrie – 4 ianuarie, iar in fiecare saptamana va fi desemnat cate un castigator.

Primul castigator va fi anuntat, in data de 21 decembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare