Pentru ea

#botine #ghete #incaltaminte #garderoba #picioare

Ghete si botine in ultimele tendinte de toamna de la Passo Doble

Alegerea unei incaltaminte potrivite, care sa satisfaca atat criteriile de frumusete, cat si pe cele practice, nu este deloc o sarcina usoara pentru o femeie careia ii place sa arate intotdeauna impecabil. Pentru ziele racoroase de toamna, dar si pentru inceputul de primavara, ghetele reprezinta incaltamintea perfecta, de care ai nevoie zi de zi.

Iata propunerile oferite de Passo Doble, pentru a intampina vremea rece intr-o pereche de ghete pe cat de moderne, pe atat de comode.

Ghete din piele de reptila

Pentru garderoba din acest sezon, specialistii in moda au dat verdictul: orice femeie moderna trebuie sa aiba in garderoba sa un accesoriu din reptila. O pereche de ghete rafinate poate fi acel accesoriu de care tinuta ta are nevoie pentru a te face remarcata.

Ghetele din piele intoarsa de culoare maro combinata cu piele de reptila de la Passo Doble sunt excelente pentru a fi in noile tendinte. Acest model se inchide intr-un stil foarte original cu fermoar in partea din fata. Talpile sunt din tunit si sunt antiderapante, de aceea pot fi purtate chiar si iarna. Tocul masoara 9 cm insa echivaleaza in inaltime cu platforma de 2 cm. Pret: 321 lei

Botine albastru electric

Vrei o pereche de incaltaminte care sa te scoata din anonimat? Atunci alege cu incredere un articol albastru-electric. La mare cautare in tinutele estivale, albastrul electric renaste si in acest sezon mai indraznet ca niciodata. Asa ca nu ai de ce sa mai astepti si achizitioneaza-ti imediat o pereche de botine ultra sexy.

Ghetele propuse de Passo Doble sunt din piele de culoare albastru combinata cu piele intoarsa de culoare gri. Modelul deosebit de interesant va atrage cu siguranta privirile catre picioarele tale, care se vor simti atat admirate, cat si rasfatate, pentru ca tocul de 7 cm nu iti va crea deloc probleme legate de confort. Pret: 289 lei

Ghete din piele matlasata

Elegant, modern si practic, gri-ul intruneste toate calitatile unei nuante perfecte pentru un articol din garderoba ta. In aceasta toamna, creatorii de moda au pus un accent deosebit pe aceasta culoare, atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si incaltamintea.

Cu siguranta cand te gandesti la un model matlasat nu iti trece prin minte o pereche de ghete. Iata ca Passo Doble vine cu o idee interesanta si foloseste pielea cu matlaseu ornamental pentru a aduce un plus de originalitate incaltarilor. Ghetele se inchid cu fermoar in zona calcaielor si au un toc confortabil de 7 cm. Pret 289 lei

Ghete sport

O tinuta sport nu inseamna neaparat tenisi si trening. Cu putina imaginatie si mult curaj, poti face din tinuta sport, o tinuta super sexy. Passo Doble iti recomanda o pereche de ghete inalte, in combinatia albastru-rosu, din piele intoarsa cu insertii de lac. Ghetele se inchid cu un siret gros, in partea din fata, iar talpile sunt din tunit, antiderapante. Tocul masoara 9 cm, iar platforma 2 cm. Pret: 321 lei

Botine rosii

Pantofii rosii cu toc inalt vor fi intotdeauna la moda. Insa, venirea toamnei si a temperaturilor scazute nu trebuie sa te faca sa renunti la farmecul nuantei pasiunii: rosu. Poti recurge la o pereche de botine cu toc inalt, care iti vor da incredere in tine si iti vor scoate la iveala sex-appealul cu care ai fost inzestrata.

Opteaza pentru o pereche de botine de la Passo Doble din piele rosie, cu insertii din piele neagra. Tocul inalt de 9 cm iti va sublinia linia corpului si iti va face picioarele... interminabile. Pret: 289 lei

CONCURS: Castiga o geanta din piele de la Passo Doble!

Stil acasa.ro impreuna cu Passo Doble te invita sa participi la concursul: „Castiga o geanta din piele de la Passo Doble!”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Passo Doble si sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este produsul care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru acesta?" Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

  • Va fi premiat cel mai interesant si personalizat raspuns!


Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 21 octombrie -22 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 23 noiembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare