Pentru ea

#stil #ghete #incaltaminte iarna #ghete de iarna

Ghete de iarna pe care vei dori sa le porti tot anul

Cizmele si ghetele de iarna sunt vedetele sezonului rece si completeaza cu succes orice tip de tinuta. Fie ca adopti un stil sport, elegant sau clasic, vei gasi numeroase tipuri de ghete ideale pentru aspectul tau.

In acest sezon ai de ales intre ghete feminine, scurte sau inalte, din diverse materiale si imprimeuri sau blana. De asemenea, ai de ales intre ghete cu sau fara toc sau cu platforma.

Ghete pana la glezna

In zilele mai putin racoroase poti alege o pereche de ghete pana la glezna, cu talpa plata sau cu toc. In functie de locul unde mergi, poti alege botine cu bot rotund sau patrat, pentru un aspect feminin.

Aceste ghete trebuie purtate la fuste, pantaloni scurti sau jeansi skinny , pentru alungirea siluetei.

Ghete cu aplicatii din blana

Blana ese un material in tendinte in acest sezon si foarte potrivit pentru incaltaminte. Ghetele cu blana sunt calduroase si moderne si vor completa orice tinuta. Poti purta aceste ghete cu pantaloni skinny si haine cambrate pe corp.

Ghete cu platforma

Pentru tinutele de zi cu zi pot alege ghetele cu platforma, care se potrivesc la orice tinuta si care pot fi purtate cu orice combinatii de culori.

Poti alege aceste ghete si pentru ocazii speciale si le poti purta cu fuste sau pantaloni skinny eleganti.

Ghete pentru munte

In zilele cu multa zapada poti purta ghete speciale, inspirate din incaltaminrea specifica drumetiilor pe munte. Poti alege ghete captusite cu blana si accesorizate cu catarame , sireturi si curele. Aceste ghete se potrivesc de minune cu jeansi si pulovere groase.

Ghete cu toc inalt

Ghetele cu toc inalt sunt extrem de sexy si potrivite pentru evenimentele festive. Sunt ideale pentru femeile minione, care vor parea mult mai inalte.

Aceste ghete pot fi purtate la rochii, fuste si pantaloni eleganti, potriviti pentru petreceri. Le poti asorta si la fuste scurte, pentru un aspect sexy.

Asadar, in magazine vei gasi numeroase stiluri de ghete, care se potrivesc la orice tinuta si care se asorteaza cu succes la fuste, pantaloni si rochii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare