Pentru ea

#accesorii #genti #stil feminin #chicbags

Gentile Chicbags, in ton cu personalitatea ta

Cauti ceva special, ceva care sa atraga atentia doamnelor, dar in acelasi timp sa construiasca un intreg, apreciat chiar si de domni? Fie ca recunosc, fie ca nu, doamnelor le place sa fie in centrul atentiei, iar accesoriile vin in ajutorul reprezentantelor sexului frumos cu cele mai incantatoare idei. Chicbags redefineste lumea gentilor si accesoriilor, pentru aparitii de succes in clipe de neuitat!

Devine aproape inutil sa insiram motivele pentru care gentile devin obiecte indispensabile. Intr-o zi plina, in care timpul se scurge mult prea repede, sunt momente in care am vrea sa purtam atat de multe lucruri cu noi, incat pare ca ne-am muta. Fie ca punem in ele rujul, fardurile, laptopul sau cartile, ele se transforma intr-un obiect de mare necesitate, prezent cu noi peste tot.

Incapatoare, dar in acelasi timp eleganta si rezistenta, geanta Office Zipper este cu siguranta alegerea ideala pentru zilele in care imbinam utilul cu eleganta. De asemenea, modelul Luxe Office va atrage privirele celor din jur ca un magnet.

Mergeti la birou, la o intalnire cu prietenii sau e seara in care doriti sa straluciti la evenimentul mult asteptat? Orice tinuta are nevoie de o completare, de un plus. Nu trebuie sa va mai intrebati, cum reusesc unele femei sa debordeze de siguranta purtand o geanta superba pe umar. Ramane sa incercati, iar in acelasi timp sa indrazniti cele mai neasteptate combinatii. Lasati-va prada imaginatiei si aduceti impreuna lucrurile care va definesc cel mai bine!

Chicbags vine in ajutor cu modele noi, mult dorite de doamnele care acorda o atentie speciala detaliior si cusaturilor fine. Paleta de culori permite satisfacerea tuturor gusturilor, de la cele ale unei adolescente, pana la varste mai inaintate. Nu varsta este indicatorul necesar in cautarea gentii dorite, ci pot fi “culorile” in care alegi sa-ti petreci clipele, nuantele ce-ti definesc personalitatea. Geanta Squares Nude are sarcina sa transmita simplitatea si sensibilitatea celei care va alege sa o poarte.

Acesoriile transmit siguranta pe care o au purtatoarele lor, dar in acelasi timp le dezbraca putin de personalitate. Trec de limitele unor obiecte si imprumuta ceva din stilul nostru, devin parte din noi. Selectia de genti are in vedere orice ipostaza a vietii tale, le poti purta la diversele actiuni pe care stilul cotidian le impune, dar in acelasi timp asigura nuantarea tinutei tale.

Cum gasiti toate aceste produse? Site-ul chicbags.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare. Trebuie doar sa alegeti modelul dorit si il veti primi acasa, prin livrare gratuita in toata tara.

Eleganta modelelor lucrate intr-un mod special contureaza schimbarile ce se petrec in viata unei femei. De la copila care se plimba tantos prin casa cu geanta mamei si tocurile uriase, pana la femeia moderna de azi, definita prin ceea ce face si poarta.

Rafinamentul se ascunde in lucruri marunte, in gesturi simple. Imbina elementele vestimentare ce te reprezinta, apoi adauga geanta potrivita si poti “defila” linistita in vazul soarelui, va fi o incantare pana si pentru el sa-ti vada stralucirea!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare