Pentru ea

#imbracaminte tinuta #haine de lux #haine de firma #garderoba

Garderoba modesta? Iata cum poti arata bine in orice fel de haine!

Nu exista niciun motiv sa iti cheltuiesti tot salariul pe haine scumpe doar pentru ca iti imaginezi ca numai asa vei arata bine. Exista o multime de haine de la branduri mai putin cunoscute care sunt extrem de bine realizate. Pe de alta parte, prin intermediul catorva reguli poti face ca orice haine sa para de lux.

Foloseste lenjeria intima potrivita

 

Uneori nu e suficient sa te uiti in oglinda pentru a-ti da seama ca ceva nu este in regula cu felul in care te-ai imbracat. Intreaba-ti sora sau colega de camera si cu o a doua pereche de ochi vei vedea ca lucrurile se vad putin diferit. Ea te poate privi si din fata, si din spate, astfel incat sa realizeze daca slipul sau sutienul nu ies cumva in evidenta intr-un mod nu tocmai flatant.

Nu amesteca stilurile

 

O pereche de pantofi cu toc subtire la un jeans boyfriend poate fi o alegere indrazneata, dar opreste-te aici. Evita sa amesteci foarte mult stilurile, pentru ca ar putea fi deranjant. Mai mult, se anuleaza unele pe altele, asa ca e mai sigur sa scoti in evidenta un singur element.

O singura piesa oversize e suficient

 

Ai optat pentru o fusta lunga si vaporoasa? Atunci alege un top simplu, mulat. In felul acesta accentul va cadea alternativ pe cele doua zone ale corpului subliniate de piese total diferite ca dimensiune. O bluza larga te-ar facea sa pari lipsita de feminitate.

Accesorizeaza cat mai putin

 

Poate ai cateva casete pline cu bijuterii de tot felul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le scoti la plimbare pe toate odata. Putin e frumos se spune, asadar limiteaza-te la un singur accesoriu statement si eventual echilibreaza una sau doua cu piese delicate.

Poarta topuri scurte doar cu pantaloni cu talie inalta

 

Evita sa lasi foarte multa piele la vedere. Pe langa faptul ca arata ostentativ, nu este nici cea mai buna combinatie. Unui top scurt i se potriveste o fusta sau un pantalon cu talie inalta, nicidecum o piesa lasata cat mai in jos pe coapse. Doar in felul acesta pui accent pe talie si in acelasi timp creezi iluzia optica a unui corp mult mai inalt.

Poarta doar incaltaminte care ti se potriveste

 

Sa mergi schioapa sau din sandale sa se vada plasturii lipiti peste bataturi nu e nicidecum o priveliste tocmai sexy. Nu cumpara si nu purta pantofi doar pentru ca sunt frumosi sau pentru ca sunt la moda.

 

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului