Pentru ea

#cumparaturi #haine #imbracaminte

Garderoba de vara la un click departare

Sezonul cald aduce cu sine numeroase schimbari. Ne facem planuri de vacanta, visam la plaje insorite cu nisip fin, incepem cure de slabire si ne tonifiem corpul. La inceputul verii punem insa mare accent si pe garderoba noastra. Rochiile vaporoase, bluzitele colorate si fustele scurte sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra de vara.

Si carei femei nu ii place sa faca cumparaturi si sa isi innoiasca garderoba de vara cu cele mai noi tinute, in intampinarea verii si a distractiei? De cele mai multe ori insa, din cauza programului foarte incarcat, nu reusim sa mergem la cumparaturi si sa cutreieram magazinele atat de des pe cat ne-am dori.

Este astfel posibil ca vara sa ne prinda fara tricouri racoroase si rochite vaporoase. Solutia este insa simpla: magazinele online.

In epoca livrarilor la domiciliu si a comenzilor prin Internet, putem selecta si cumpara hainele si accesoriile care ne plac direct de acasa, din fotoliul nostru confortabil.

In acest fel nu mai pierdem timp pretios prin magazine, nu mai depindem de cozi sau de programul magazinelor. Cu un singur click putem sa comandam si apoi sa asteptam curierul.

In magazinele online vei gasi tot ce iti doresti pentru a intampina sezonul estival cu o garderoba adecvata, de calitate si plina de culoare. Aici vei gasi produse de moda atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii. Din oferta nu lipsesc accesoriile pentru sport si timp liber, incaltaminte, textile de casa si articole de bucatarie.

Produsele se adreseaza persoanelor cu program foarte incarcat, femei si barbati, pentru care timpul este foarte pretios si care cauta produse de calitate. In aceste magazine vei gasi produse ale unor branduri internationale precum Adidas, Tom Tailor, Esprit, Laura Scott, puma , S.Oliver sau Lascana.

Pentru sezonul estival, oferta este variata, plina de culoare si tinerete. Ai de ales intre sute de articole de imbracaminte: topuri, tricouri, rochii, bluze, tunici si costume de baie . Vei gasi haine si accesorii grupate pe marimi sau culori, care pot si gasite foarte usor.

Pentru zilele de concediu, poti gasi si rochii de plaja, palarii sau costume de baie seducatoare. Din oferta nu lipsesc nici fustele, pantalonii scurti sau camasile racoroase. Oferta este variata, pentru toate gusturile si buzunarele.

Prin intermediul magazinului online nu esti conditionat de probarea hainelor. Ai posibilitatea de a returna articolele cumparate si de a primi banii inapoi.

Asadar, daca nu ai timp de pierdut prin magazine, insa iti doresti sa fii in tendinte si sa iti innoiesti garderoba de vara, magazinul online este o solutie confortabila si sigura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare