Pentru ea

#femei #pantaloni #ganduri barbati

Gandurile incredibile ale barbatilor cand vad o femeie in pantaloni

Pantalonii au devenit o alegere tot mai des facuta de femei in materie de vestimentatie, fapt ce, deseori, le reduce feminitatea specifica si poate chiar schimba viziunea barbatilor asupra lor.

Constatarea a fost facut de Demetri Marchessini, un magnat in domeniul transporturilor care a reusit, insa, sa dea lovitura prin lansarea cartii “Femei in pantaloni: perspectiva reala” (“Women in Trousers: A Rear View”). Aceasta a tras atentia publicatiei britanice “The Guardian”, care a descoperit in lucrarea scrisa o viziune altfel, dar reala care explica ce cred, de fapt, barbatii despre femeile care nu ies din pantaloni.

Demetri Marchessini se plange, in cartea sa, de alegerea tot mai des facute de femei in materie de vestimentatie. “Ador femeile si imi place sa le vad frumoase. Toti avem obligatia de a arata cat mai atragator posibil, fara a fi ostentativi. Ma doare sa vad femei care arata oribil pentru ca prefera pantalonii in locul fustelor sau al rochiilor”, marturiseste Marchessini, in cartea sa.

Pana aici, spusele milionarului de origine greaca sunt acceptabile si chiar acceptate si de femei. Insa unele conceptii cu privire la cum sunt femeile imbracate in pantaloni pot fi considerate jignitoare de reprezentantele sexului frumos, in ciuda faptului ca multi barbati chiar asa vad domnisoarele si doamnele imbracate in tinute prea masculine, defeminizante.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare