Pentru ea

#stil #fusta midi # modele fusta 2012 # tinute fusta midi

Fusta midi: sfaturi pentru fiecare ocazie

Fusta midi este una dintre tendintele de baza ale sezonului toamna-iarna 2012, ceea ce nu poate fi decat o veste pentru iubitoarele de moda din lumea intreaga. Este eleganta, flateaza silueta, emana decenta si aer feminin in acelasi timp. Iata cateva sfaturi importante despre modurile in care poti sa o porti, in functie de ocazie.

Secretul tinutelor perfecte cu fusta midi este sa gasesti lungimea si croiala care te avantajeaza, apoi sa adaptezi modelele preferate in functie de locurile in care urmeaza sa le porti: la birou, la o iesire in oras, in weekend sau la un eveniment important. Aplica urmatoarele sfaturi utile despre asortarea corecta a fustei midi si vei fi bucuroasa ca ai facut-o!

1. Fusta midi la birou

Atunci cand porti aceeasi nuanta din cap pana in picioare, nu doar ca silueta pare mai armonioasa, ci si mai subtire. Combina o fusta midi cu pliuri, peste genunchi, cu un pulover in aceaasi nuanta, scurt. Iata o cale usoara de a obtine o silueta-clepsidra si o tinuta perfecta cu fusta midi pentru birou.

2. Fusta midi la iesirile in oras

Vrei o tinuta perfect adaptata tendintelor din aceasta toamna? Combina o fusta midi asimetrica si o jacheta din piele cu fermoar, care sa se aseze frumos pe talie, exact ca un taior.



Foto:  asos.com, zara.net

3. Fusta midi in weekend

La sfarsit de saptamana, ai nevoie de confort si lejeritate in miscare. Iata de ce o fusta midi diafana, din voal, care sa cada in valuri peste genunchi, este alegerea perfecta. Asorteaz-o cu un top monocron si o jacheta scurta din blugi, cu model suficient de simplu pentru a nu intra in contradictie cu finetea fustei.

4. Fusta midi la teatru

Fie ca mergi la teatru, la un vernisaj sau la o intalnire cu fast, toamna aceasta poti asorta fusta midi cu un pulover cu imprimeuri grafice. Ca un exemplu relevant, poti combina o fusta midi clos galben canar cu un pulover negru, imprimat cu flori verzi.



Foto: forever21.com, net-a-porter.com

5. Fusta midi la petrecere

Fusta midi se poate integra perfect si intr-o tinuta perfecta pentru o petrecere in aceasta toamna. Poarta o rochie midi asimetrica impreuna cu un top din satin fara maneci, in nuante complementare.



Foto: mango.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare