Pentru ea

#tinuta party #haine craciun #garderoba #vestimentatie

Fii sic chiar si in timpul liber! 3 tinute pentru orice stil vestimentar

Trei saptamani ne mai despart pana la vacanta de iarna si deja spiritul sarbatorilor se simte din plin. In curand vor incepe party-urile corporatiste si trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru a face fata cu brio tuturor invitatiilor.

Ei bine, ce trebuie sa stii din start este ca pentru astfel de evenimente, fie ca esti invitata la petrecerea firmei sau la un pranz la rude in ziua de Craciun, fie ca tu insati esti gazda unu party nu trebuie sa iti asiguri o tinuta de gala, super sofisticata si foarte eleganta. E suficient sa te simti cat mai comod in hainele pe care le porti si atunci cu siguranta ca vei arata excelent.

Iata in continuare trei tinute care te pot salva in momentul in care esti pe picior de plecare si nu stii cu ce sa te imbraci ca sa arati si sa te simti bine in acelasi timp.

Casual

 

Lasa blugii si tricoul deoparte macar pentru o seara si alege o pereche de leggins din piele eventual si un pulover usor supradiemnsionat, in care sa te simti confortabil orice miscare ai face. Accesorizeaza-ti tinuta fie cu o pereche mare de cercei sau cu un colier lung, in cazul in care nu esti tu gazda care trebuie sa mute platourile pline de pe o masa pe alta. Evita pantofii cu toc si alege unii cu talpa joasa stil Oxford si picioarele tale vor fi fericite.

Casual-elegant

 

Daca petrecerea are loc seara sau se tine intr-un local, si tinuta trebuie adaptata. Insa nici in acest caz nu trebuie sa iesi din stilul casual, insa ii poti oferi o nota eleganta. Cum? Pe de o parte, cu o rochie in culori de sezon, dar usoara, realizata dintr-un material vaporos. Alege una stransa pe talie sau foloseste o curea pentru a-ti sublinia linia mijlocului.

 

Si pentru ca se poarta sezonul acesta cizmele foarte inalte, opteaza pentru o pereche din piele intoarsa, cu toc destul de inalt, pentru a da o linie eleganta tinutei. Un colier oversize e tot ce iti mai trebuie.

Festiv

 

In cazul in care esti gazda unui party cu staif, atunci tinuta trebuie sa intre in ton cu evenimentul. O fusta in A este o varianta clasica perfecta. Poti opta chiar pentru un albastru aprins ca cel din imagine. O bluza simpla, dar nu lipsita de farmec si accesorii putine vor completa tinuta. In cazul in care stii ca vei sta in picioare toata noaptea, alege un pantof cu toc gros.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului