Pentru ea

#rochii mireasa #alice design #rochii alice design #rochii mireasa 2014

Fii o mireasa romantica si sofisticata! Descopera colectia de rochii de mireasa 2014 by Alice Design

Cauti rochii de mireasa pentru o nunta de vis? Iti doresti ca rochia ta sa fie romantica si sofisticata, dar in acelasi timp sa-ti puna in valoare personalitatea si atuurile fizice? Inseamna ca noua colectie Alice Design este conceputa special pentru a-ti desavarsi pretentiile! Denumita "Vintage Love", colectia de rochii de mireasa pentru sezonul 2014 este inspirata de aerul romantic de la jumatatea secolului XX si respecta intocmai noile tendinte, pentru ca tu sa te simti fantastic in cea mai frumoasa zi a vietii tale.

Iata cateva dintre cele mai frumoase rochii de mireasa Vintage Love by Alice Design:

Rochie de mireasa Bal Cecilia

Rochia de mireasa Bal Cecilia a fost creata pentru mireasa misterioasa, care stie sa iasa in evidenta. Croita din tull englezesc cu broderie aplicata manual si paiete pe fusta, cu bustul imbracat in broderie si margele, incanta pe oricine o priveste.

Pret: 4000 lei

Rochie de mireasa Sirena Sabrina

Rochia de mireasa Sirena Sabrina este ea insasi o bijuterie, neavand nevoie de accesorii, fiind croita din dantela 3D brodata pe organza cu spatele gol si decolteul adanc puse in valoare de un sirag perlutele cusute manual.

Pret: 3800 lei

Rochie de mireasa Empire Ruby

Rochia de mireasa Empire Ruby te face sa te simti o adevarata printesa. Sofisticata si plina de eleganta, rochia a fost creata din voal de chifon si dantela chantily. Talia este pusa in valoare de margele ivoire si negre cusute manual.

Pret: 2500 lei

Rochie de mireasa Sirena Phoebe

Rochia Sirena Phoebe este facuta pentru mireasa conservatoare, dar in acelasi timp este croita sa puna in valoare silueta. Spatele semitransparent si manecile rochiei din dantela se potrivesc in orice tip de nunta. Talia este evidentiata de o banda din tafta cu detaliu din pietre semipretioase si cristale.

Pret: 3600 lei

Oferta completa de rochii de mireasa o gasesti pe alice-design.ro. Daca nu ti-ai gasit inca modelul preferat, atelierul Alice Design realizeaza la comanda rochii de mireasa, de seara, nasa, domnisoare de onoare si rochii personalizate in functie de preferintele tale.

Castiga o rochie de seara by Alice Design

Alice Design te asteapta cu o oferta de nerefuzat la targul de nunti organizat de Ghidul Miresei in cupola Romexpo, in perioada 21-23 februarie. Pentru orice rochie de mireasa comandata in perioada expozitiei primesti gratuit o rochie de seara in valoare de 1000 lei, cadou pentru tine sau cele dragi!

Contact:
Magazin / Atelier: Str. Episcop Chesarie, Nr. 8, Sect. 4, Bucuresti
Programari : (021)320.00.40; 0763.99.99.50
E-mail: mail@alice-design.ro
Web: Alice-Design.ro Facebook: Alice Design

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare