Pentru ea

#stil feminin #ziua femeii #8 martie #tinute fabuloase

Fii fabuloasa de 8 martie: 3 idei de tinute pentru o zi perfecta

8 martie marcheaza ziua in care fiecare femeie este rasfatata si alintata de persoanele dragi, dar si ziua in care evadeaza din cotidian si se transforma in dive ravisante, pline de senzualitate, feminitate si eleganta. Tu ti-ai facut deja planurile pentru 8 martie? Daca da, atunci ti-am pregatit o lista cu sugestii de tinute chic, ideale pentru o zi atat de speciala cum este Ziua Femeii. Indiferent daca mergi la job, iesi cu prietenele, iti dai intalnire cu iubitul sau ii faci o vizita supriza mamei tale, trebuie sa arati ca proaspat scoasa din cutie.


8 martie la job: tinuta nude cu accente de culoare

Daca ai in sifonier o rochie in nuante nude, o poti purta la job in ziua de 8 martie. Accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi intr-o nuanta asemanatoare cu cea a rochiei, iar pentru a evita sa devii banala, foloseste accente de culoare. De exemplu, poti opta pentru un ruj intr-o nuanta indrazneata de rosu sau tangerine si poti purta o geanta intr-o nuanta pastelata de portocaliu.



Sursa foto: krisztinawilliams.com


8 martie la intalnire cu iubitul: tinuta sexy si indrazneata

Nimic nu este mai placut de 8 martie decat sa iesi cu iubitul la o intalnire romantica intr-un restaurant cochet si intim. Iti recomandam sa porti o rochie scurta plisata, cu decolteu barcuta. Poti alege o rochie intr-o nuanta bleumarin, care de ceva timp este considerata noul negru. Asorteaza un machiaj mai accentuat la aceasta tinuta de 8 martie si accesorizeaza-ti vestimentatia cu un clutch si o pereche de botine cu toc inalt.



Sursa foto: krisztinawilliams.com


8 martie in oras cu prietenele: tinuta glam rock

Sarbatoresti Ziua Femeii alaturi de prietenele tale intr-un club de karaoke, la cinema sau la o sesiune rapida de shopping? Atunci iti recomandam sa porti o tinuta glam-rock in care predomina negrul. O pereche de pantaloni din piele si o bluza cu dantela arata senzational daca iti completezi tinuta cu o pereche de pantofi nude si un clutch cu tinte.

Cateva accesorii stralucitoare si un machiaj smoky eyes cu buze rosii vor completa tinuta de 8 martie si te vor transforma intr-o adevarata diva sexy.



Sursa foto: stilettosandsequins.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare