Pentru ea

#stil feminin #costume baie #costujm baie #modele costume baie

Fii diva plajei! Iata ce costume de baie inedite propun marile case de moda!

Soarele straluceste deja puternic si esti cu siguranta cu gandul numai la vacanta. Daca ai inceput sa cauti un costum de baie, inspira-te din modelele propuse de marile case de moda. Iata care sunt tendintele sezonul acesta:

Costumul intreg

Sursa foto: moda.pourfemme.it

Costumul intreg nu este deloc o piesa vintage, asa ca cine are un pic de burtica pe care ar vrea sa o ascunda cat mai bine poate opta cu succes pentru acest model. Casa de moda Victoria's Secret propune un model in doua culor fara bretele. Dungile laute au tocmai rolul de a masca eventualele forme mai plinute si de a sublinia si a atrage atentia asupra bustului.

Sursa foto: leiweb.it

Tezuk propune, in schimb, costumul de baie cu decolteu adanc in "V", care alungeste vizual formele. Materialul, care imita dantela, este foarte elegant si va face din tine o diva a plajelor.

Sursa foto: telimena.pl

Poti alege, in schimb, un model precum cel propus de Triumph. Croiala inedita, cu spatele aproape gol, subliniaza perfect talia. In plus, rascroitura de la coapse iti va face picioarele sa para mult mai lungi.

Costumul din doua piese

Sursa foto: corinnabsworld.blogspot.com

Cand vine vorba despre costumele de baie din doua piese si aici modelele sunt dintre cele mai variate. Victoria's Secret propune unul cu sutienul balconette si un slip cu talie inalta, care le avantajeaza in special pe femeile inalte, dar care au un pic de burtica.

Sursa foto: leiweb.it

Pentru varianta rock style poti alege acest gen de costum de baie propus de Casa de moda Tezuk. Este realizat dintr-un material care imita pielea si care luceste teribil de frumos in lumina soarelui.

Sursa foto: vogue.it

Un model extrem de sexy si intr-o culoare perfecta pentru acest sezon - turcoaz - este si cel propus de designerii Calzedonia. Este foarte sexy si vei atrage toate privirile.

Costumul trikini

Sursa foto: cafeweb.it

De cativa ani incoace un alt model face furori pe plaje. Este vorba despre costumul de baie trikini, care imbina intr-un mod inedit costumul intreg cu cel din doua piese. Iata acest model al Victoria's Secret. Forma lui inedita iti va face trupul extrem de senzual.

Sursa foto: meltyfashion.fr

Datorita fasiei de material care face legatura dintre sutien si slip, iti va sublinia talia si o va scoate in evidenta, chiar si atunci cand ea nu prea exista.

Modele si culori

Sursa foto: moda.pourfemme.it

Dupa cum ai vazut pana acum, cel mai mult se poarta sezonul acesta negrul si albul, si separat, fie in combinatie. Insa in trend este si animal-printul. Si cat de senzual este acest model propus de Victoria's Secret!

Sursa foto: leiweb.it

Ori cel tip dalmatian, de la Tezuk, evident, in combinatia must-have a sezonului.

Sursa foto principala: pinkblog.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare