Pentru ea

#moda #geanta #sandale romane #chic #jeans #bluza #rochie #cercei #haine #hippie

Fii cool in tendinta hippie chic!

Vara aceasta se anunta hippie ! Fii si tu la moda si ia aminte la lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon. Rochii lungi, materiale naturale, accesorii campenesti, bijuterii etnice: am selectionat pentru voi cateva dintre lucrurile „must-have” din stilul hippie pe care trebuie sa le cumparati... urgent!

 

Rochia violet

Cu lungimea sa XXL si imprimeul grafic, aceasta rochie acumuleaza puncte importante din look-ul hippie. In plus, culoarea dominanta a tinutei – violetul – este perfecta pentru o persoana cu pielea deschisa, insa nu numai.

Cercei din Orient

Acesti minunati cercei aurii vor da tinutei tale o nota aparte de eleganta. Datorita nuantei se potrivesc de minune brunetelor cu tenul inchis, bronzat. Pot fi purtati cu parul intins sau prins, oferindu-va o nota de inspiratie orientala.

Costum de baie multicolor

Intoarceti-va in timp, in anii 1970, purtand acest costum de baie din doua piese, multicolor. Veti arata superb in acest imprimeu pestrit, care va va pune in evidenta bronzul auriu al pielii.

Tinuta discreta

Pentru cele care va doriti sa fiti intotdeuan la moda, insa vreti o tinuta mai rezervata, iata un look hippie chic, sobru, dar foarte stilat. Un tricou alb cu manecile balon, un jeans larg si o esarfa colorata este combinatia cheie pentru cele care vor sa fie in tendinte, insa fara a iesi prea mult din tipare.

Geanta cu franjuri

Nu poti spune „hippie”, fara sa spui franjuri. Si unde este cel mai potrivit sa le porti decat la o geanta extrem de simpatica. Daca mai pui la socoteala si lantisorul de metal aurit, ii va aduce acestei genti o nota moderna si sofisticata, un accesoriu extrem de important in acest sezon.

Sandale romane

In aceasta vara e neaparat nevoie sa aveti o pereche de sandale romane. Daca nu le-ati acizitionat, merita sa intrati in posesia unora. Sunt foarte comode, elegante si dau stil tinutei. In acest sezon merge orice tip: de la cele mai simple si mai putin sofisticate pana la cele speciale cu incrustatii de sticla, paiete, scoici sau margele.

Ochelarii pilot

Cu un model aparte asa cum noile tendinte impun, acesti ochelari de soare ofera purtatorului un look pretios care insoteste perfect noua tendinta hippie chic din aceasta vara.

Bluza campenesca

Perfecta cu un jeans larg, acesta bluza din bumbac cu maneci fluture este brodata cu un model aparte in tonuri de galben, pentru un look extrem de estival. Pentru a-i conferi un aspect chic va puteti accesoriza tinuta cu cateva bratari de lemn si cu o geanta galben lamaie.

Sandale Bollywood

Tendinta hippie din acesta vara este de asemenea inspirata din culturi diferite. Pentru a va pastra acest stil si la o tinuta de seara , puteti opta pentru un asemenea tip de sandale de inspiratie indiana care va vor face picioarele extrem de sexy. Cu acest model original, cu broderie aurie, veti intregi o tinuta extrem de rafinata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului