Pentru ea

#transparenta #vestimentatie de Revelion #rochii lungi #broderii #decolteuri

Expertul acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Ce tinute alegem de Revelion

In Romania, reprezentantele sexului frumos au un stil vestimentar bine definit si isi aleg cu gust o tinuta. Elegant, provocator, sexy, stilul abordat este o dovada a increderii in propria feminitate. Noaptea dintre ani nu reprezinta o exceptie in acest sens.

In aceste ultime zile din an, colindarea magazinelor si consultarea internetului au ca unic scop alegerea acelei piese vestimentare ce ne va permite sa aratam superb si sa ne simtim bine o noapte intreaga sau mai bine zis un an intreg: 2012-2013!

Tinuta aleasa nu trebuie sa o revedem la altcineva nici macar dupa Revelion, deci vom fi dispuse in a investi mai mult pentru a fi unice, macar pentru o seara.

Rochiile lungi, chiar foarte lungi, cu trena, ca pe covorul rosu, bustiere care sa ne subtieze, accesorii, pietre, broderii, sau chiar transparenta, toate sunt permise de Revelion! Sa ne imaginam ce nu am purta in timpul anului sub nicio forma, pentru a ne da seama cum ar trebui sa ne imbracam de Revelion!

O serie de propuneri pentru doamnele si domnisoarele care vor sa se simta speciale in noaptea dintre ani: Nimic nu e prea mult! Fiti printesele serii, fara a deveni exagerate! Daca alegem un decolteu, nu ne vom arata picioarele, si invers, putem purta o fusta scurta atunci cand partea de sus a tinutei permite acest lucru!

Nu uitati de pata de culoare (culoarea rosie), conform traditiilor, care va trebui inclusa si adaptata splendorii pe care o vom afisa in seara de Revelion.

Va doresc un An Nou Fericit!
 

Silvia Terziu
Creatoare de moda
www.silviaterziu.com
Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare