Pentru ea

#rochii 2018 #rochii de zi #rochii

Descopera acele rochii de zi care se vor purta in 2018

Tendintele modei anului 2018 preconizeaza mentinerea si chiar readucerea in actual a unor trenduri uitate, fapt care le permite tuturor pasionatelor de moda sa-si puna in valoare feminitatea si sa-si exprime individualitatea, avand ca resurse tendintele prezente si reinterpretarile pieselor vestimentare care le-au conturat cel mai bine stilul personal, dar care nu mai erau disponibile in anii trecuti.

Astfel, optati pentru unul dintre numeroasele modele atemporale apartinand categoriei rochii de zi disponibile aici si, foarte important, aceasta colectie este formata din piese vestimentare care vor completa garderoba de baza, putand fi repurtate odata cu sosirea sezonului potrivit.

Ce au stabilit marile case de moda in materie de rochii de seara si de zi?

Desi nu este intotdeauna obligatoriu sa urmarim si sa respectam canoanele impuse de creatorii de moda renumiti, piesele vestimentare prezentate pe podiumurile internationale reprezinta o sursa de inspiratie pentru creatorii de moda locali, respectiv pentru confectionarea unor modele adaptate clientilor.

  • In 2018 dispar stereotipurile – Daca ani la rand a fost promovata purtarea rochiei negre “the little black dress”, anul acesta va fi inlocuita de rochii albe diafane;
  • Sacourile - Desi sunt o piesa de sine statatoare, nemaifiind intalnite doar in set cu fusta sau pantaloni, anul acesta, ca si in ultimii 2 ani, se vor purta rochiile sacou.

Rochia sacou este un element de clarificare in momentele in care oscilati la stilizarea tinutelor.

Alaturi de o pereche de pantofi stiletto si o geanta asortata se contureaza un look indraznet, iar in combinatie cu o pereche de balerini, pantofi casual sau pantofi sport veti alcatui o tinuta chic, dar confortabila, perfecta pentru timpul zilei;

  • Umeri dezgoliti pentru zilele toride si serile spectaculoase - lasate pe umeri, manecile voluminoase si volanele alcatuiesc rochii vaporoase potrivite pentru vara care urmeaza.

Accesorizarea masiva cu ajutorul bijuteriilor statement fac din anumite modele cu acest croi alegerea perfecta pentru petrecerile de tip cocktail;

  • Universalitatea stilului Boho preluata de cele mai purtate modele de rochii in 2018 – Stilul Boho este un mix foarte apreciat mai ales de tinerele fashioniste, fiind caracterizat drept un stil boem cu influente folk, grunge si hippy.

Se vor purta rochiile care sunt confectionate din materiale cu imprimeuri geometrice, pop-art sau florale, si care au aplicatii decorative – pene, franjuri sau accesorii diverse din lemn sau ceramica.

Larya.ro – Stilul clasic ramane o alegere fericita si 2018

Impreuna cu o pereche de pantofi stiletto, o geanta eleganta si bijuteriile clasice (perle, un colier rafinat sau un lantic cu pandantiv), rochiile de zi clasice isi mentin in continuare pozitia intre cele mai purtate rochii.

De altfel, pentru o anumita categorie de cliente, rochiile elegante sunt singurele modele care le completeaza garderoba.

Astfel, pentru o zi la birou sunt recomandate diferite modele precum rochiile midi din stofa, rochii cu pense si cu broderii, rochii elegante imbogatite cu broderii speciale.

Accesati magazinul online Larysa.ro pentru a vizualiza modelele disponibile pentru rochii de zi, rochii elegante de seara si alte articole vestimentare fabricate cu drag in Romania.

Telefon: 0722 219 375

E-mail: contact@larysa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului