Pentru ea

# ce parfum ti se potriveste #creator parfumuri # parfum lux # beautik bucuresti

De ce primavara se poarta moscul si extravaganta

Primavara fiecare femeie isi reinnoieste stilul, isi doreste sa inceapa ziua mai puternica, mai increzatoare, mai plina de viata, in ton cu soarele si culorile vesele care o inconjoara. Si nu doar tinuta o ajuta sa isi capete acea incredere in sine, ci si un ingredient mai special, care trebuie ales cu multa grija: parfumul.

Nuantele fresh, florale, usoare sunt potrivite in zilele senine, atunci cand nu avem nicio grija. Dar cand o femeie vrea sa inspire forta, isi exploreaza latura masculina. In aceasta primavara, unul dintre cei mai apreciati parfumieri, Romano Ricci (foto sus) a creat un parfum cu latura masculina dedicat femeilor. O poveste despre stil si extravaganta ce simbolizeaza cu succes independenta si puterea femeii fara a-i compromite insa romantismul si feminitatea, o mana de catifea intr-o manusa de fier. Iata ce contine acest nou parfum din seria Juliette Has a Gun:

  • Note superioare: esenta de neroli, bergamota, esenta de portocala amara
  • Note mijlocii: cumarin, esenta de migdale, absolu de flori de portocal, esenta de lavanda
  • Note de fond: ambroxan, mosc

Noul parfum semnat Romano Ricci - Gentlewoman de la Juliette Has a Gun - a fost lansat in Romania in aceasta saptamana si este disponibil in exclusivitate in Beautik Haute Parfumerie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului