Pentru ea

#outifituri vara #vara 2018 #pantaloni vara #tinute vara

Cum te imbraci vara aceasta: 7 outfituri pentru sezonul cald

Vara este sezonul in care feminitatea este evidentiata cel mai bine prin intermediul hainelor pe care doamnele si domnisoarele aleg sa le poarte. Insa nimic nu este la voia intamplarii. Moda este cea care dicteaza outfiturile care le fac mai frumoase, mai atragatoare.

Fie ca e vorba despre ceea ce poarta pe strada, la serviciu sau la petrecerile in aer liber, hainele trebuie sa fie bine alese. E suficient sa arunci o privire pe Instagram sau Pinterest si vei descoperi care sunt tendintele sezonului cald 2018.

Topul business-casual

Femeia dinamica a zilelor noastre are nevoie de o tinuta versatila, care sa se potriveasca perfect atat intalnirilor business, cat si iesirilor de seara in oras. Un top elegant, fara maneci, o pereche de pantaloni slim fit si pantofi in aceeasi culoare reprezinta o combinatie perfecta.

Bluza din tull

 

Dantela neagra si tull-ul sunt materiale-vedeta si in noul sezon cald. Arata foarte sexy cu o fusta scurta din piele. Pentru un plus de eleganta, poti opta pentru o pereche de ghetute de vara.

Bluzele albe

 

In zilele toride vei iubi la nebunie bluzele tale albe imaculat. Te vor racori si vei putea sa respiri, fara sa faci rabat de la tendinte. Manecile bogate, largi, stranse la incheietura mainii sau fundele uriase sunt elementele care dau bluzelor albe un aer sofisticat vara aceasta.

Pantalonii super-evazati

 

Pantalonii wide, super-evazati, fac furori vara aceasta. Poarta-i cu un top mulat si vei arata fabulos.

Rochia din matase naturala

Lasa-ti corpul sa respire purtand o rochie racoroasa din matase naturala. Arunca sutienul si imbrac-o peste un tricou. Atuul sau major este ca se sifoneaza greu.

Franjurile

In urma cu 3-4 ani, franjurile au avut o revenire destul de timida. In 2018 insa se poarta orice are franjuri. De la genti, la pantaloni, bluze, fuste, topuri, totul merge franjurat.

Gentile din paie

 

Cand vine vorba despre gentile din vara lui 2018 nu trebuie sa ai niciun fel de stres. Se poarta orice vrei. O geanta din paie impletite tip cos precum cea din imagine e ideala pentru o tinuta vesel colorata.

 Sursa foto: Pinterest, elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare