Pentru ea

#pandantiv argint #pandantiv #lantisoare argint

Cum se aleg lantisoarele din argint cu pandative potrivite?

Ne aflam in anul 2018 asa ca este evident faptul ca fiecare femeie care se respecta si care tine la imaginea sa, de fiecare data cand va pleca undeva de acasa va alege o tinuta care sa contina cel putin un accesoriu.

Atunci cand discutam despre accesoriile preferate de catre femei, cu siguranta putem sa ne referim la bijuterii Murano, dat fiind faptul ca femeile apreciaza bijuteriile elegante si cu foarte mult stil.

O multime de femei aleg sa isi indrepte atentia spre bijuterii Argint Curcubeu, iar aici putem de exemplu sa amintim pandativele din argint, care cu siguranta sunt foarte ravnite de catre femei.

Trebuie mentionat insa faptul ca exista o multime de femei care oricat de mult si-ar dori, nu stiu sa isi aleaga lantisorul ideal pentru pandativul pe care si-l doresc, insa spre norocul lor, in continuare vom dezbate acest aspect.

Femeile trebuie sa tina cont foarte mult de tipul lantului care le avantajeaza, pentru ca acest aspect le poate ajuta sa aleaga lantisorul potrivit pentru pandativul dorit.

Cu siguranta trebuie precizat ca lanturile cu model cubic se potrivesc de minune cu cruciulitele din argint, cu pandativele rock style de argint, cu pandativele din scoici sau cu pandativele din piele.

Aici ar fi important de mentionat faptul ca de multe ori lantisoarele din argint se potrivesc cu medalioanele sau pandativele care au un design patrat, dreptunghiular, etc.

Exista femei care prefera lanturile bile, iar aceste doamne ar fi indicat sa stie faptul ca respectivele lanturi se potrivesc cu pandativele in stil army, mai ales in conditiile in care modelul lantului este unul gros.

Pandativele ideale pentru aceste lanturi sunt simple, si pot sa fie oferite drept cadou unei persoane dragi fara probleme.

Exista femei care prefera lantisoarele din argint Singapore, care se potrivesc perfect cu pandativele Murano, cu pandativele cu perle, cu pandativele cu pietre semipretioase, sau cu diferite alte pandative casual.

Deasemenea exista femei care indragesc lantisoarele cu zale rotunde, acestea putand forma un colier foarte sic. De regula, aceste lantisoare se potrivesc perfect cu pandative inspirate din natura, iar aici amintim pandativele fluture, pandativele libelula, etc.

Un alt amanunt foarte interesant este acela ca atat greutatea pandativelor cat si marimea acestora sunt doua atribute care au o mare importanta, si de care trebuie tinut cont, iar in continuare vom discuta despre acest aspect:

In cazul in care se aleg pandativele mari si de efect, important ar fi sa se poarte lanturi lungi si ceva mai groase, insa in acest caz si snururile de matase sau cele din piele pot reprezenta o solutie ideala.

In cazul in care discutam despre lantisoarele de grosime medie, putem aminti lantisoarele Singapore care se potrivesc perfect cu accesoriile de dimnsiuni medii.

Ei bine, legat de lantisoare si de pandative trebuie sa mentionam faptul ca acestea fiind purtate impreuna vor putea crea o imagine de nota zece, o imagine perfecta pentru doamne si domnisoare.

Asadar, acestea sunt cateva detalii de care trebuie sa tina cont orice femeie care tine la imaginea sa, si care alege sa poarte bijuterii din argint.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare