Pentru ea

#haine #festival #vara 2011 # haine de vara #concert in aer liber #haine de strada #tinuta de concert

Cum sa te imbraci la un concert in aer liber

Vara, concertele si festivalurile in aer liber devin o provocare prin nevoia de a imbina utilul cu esteticul. Afla care sunt recomandarile stilistilor despre cum sa te te imbraci la un concert in aer liber.

Festivalurile estivale atrag un numar din ce in ce mai mare de oameni, iar pentru a arata bine in multime, trebuie sa adopti o tinuta in tendinte, care tine insa cont si de conditiile necesare confortului tau.

Atunci cand planuiesti sa participi la un eveniment care incepe in timpul zilei si se termina noaptea, va trebui sa fii pregatita pentru ambele temperaturi.

La cel mai mare festival de muzica din Marea Britanie, de la Glastonbury, tinutele chic au fost completate cu cizme de cauciuc, care au protejat impotriva noroiului din camp. Nu uita sa pui confortul pe primul loc. Cu siguranta ai arata minunat cu tocuri sau in balerini la orice concert, insa secretul tinutei potrivite sta in modul in care anticipezi si nevoile sau problemele ce pot aparea la fata locului.

Foto: www.harpersbazaar.com


Confort la un concert in aer liber
 

Pe timpul verii, alege haine din materiale subtiri, care sa nu fie stramte. Verifica intotdeauna prognoza meteo inainte de a-ti crea tinuta pentru un festival de muzica sau pentru un concert in aer liber.

Nu ezita sa iei cu tine o umbrela sau o pelerina de ploaie in cazul in care se anunta vreme rea. Nici pentru zilele insorite nu trebuie sa pleci nepregatita: crema protectoare impotriva radiatiilor ultra-violete, ochelari de soare si o palarie care sa te apere de insolatie.

Hainele alese trebuie sa fie largi mai ales in zona picioarele, a fundului si a coapselor, daca evenimentul la care participi iti va da ocazia sa stai pe iarba.

O jacheta subtire pentru racoarea de dupa apusul soarelui este un alt element de care nu trebuie sa uiti pentru a combina confortul cu stilul.

Alege pantofi cu tocuri cat mai mici, comozi si pe un teren denivelat. Indiferent daca festivalul sau concertul are loc pe iarba sau pe ciment, daca vrei sa dansezi si sa te simti bine, trebuie sa eviti durerile de picioare.

Cand vine vorba de parfum, alege arome cat mai discrete si foloseste-le cu moderatie. In afara de riscul ca, intr-o multime de oameni, parfumul tau sa-i deranjeze pe cei din jur, parfumurile de vara contin esente si arome care pot atrage albinele si viespile.

Foto: www.harpersbazaar.com

 

Stil la un concert in aer liber
 

Trendurile feminine din acest an te pot ajuta sa contruiesti un look "hot" care sa nu devina totusi prea sexy pentru un festival sau concert in aer liber.

Rochiile usoare de vara sunt alegerea perfecta, dar cele scurte sunt preferate pentru evenimentele in aer liber.

La Glastonbury 2011 , florile in par au fost un accesoriu hippie reusit, care a completat cu gratie tinuta tinerelor venite sa se distreze in aer liber.

Imprimeurile florale si de inspiratie etnica sunt perfecte pentru o tinuta casual chic in aceasta vara.

Sandalele romane sau tenisii urbani sunt o alegere reusita din punct de vedere stilistic, insa poti opta si pentru incaltaminte mai solida, care sa iti protejeze picioarele de neindemanarea sau ameteala celor din jur.

Suprapunerile, desi creeaza un efect reusit, trebuie evitate atunci cand ti-ar ameninta confortul termic. Poti incerca o rochie cu o vesta sau cu un maiou sau tricou.

Atmosfera de festival iti permite cateva excese cand vine vorba de accesorii si bijuterii. Alege colierele si cerceii funky pe care nu ii porti de obicei si nu uita de ciucuri, unul dintre elementele decorative cele mai cautate in acest sezon pentru genti.

Foto: www.harpersbazaar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului