Pentru ea

#frumusete #moda #craciun #sarbatori #rochii #rochie

Cum sa te imbraci de Sarbatori

Vrei sa arati spectaculos in noaptea de Craciun sau de Revelion? Daca te pregatesti pentru o petrecere in aceasta luna inspira-te din cele mai frumoase creatii care te vor pune in valoare si te pot face sa stralucesti. Cu negru nu vei da niciodata gres, in rosu vei fi o aparitie senzuala, iar imbracata in gri vei fi in tendinte.

Tinute pentru o petrecere speciala

rochie rosie

Pentru ca rosul este culoarea simbol a Craciunului, incearca o tinuta formata in mare parte din aceasta culoare. Rochia prezentata in imagine este prevazuta cu un cordon in talie, care poate fi inlocuit cu o curea neagra , alba, gri sau argintie. Te poti accesoriza cu bijuterii din perle sau cu o simpla esarfa in jurul gatului. La aceasta rochie se potrivesc atat pantofii cu toc, cat si cizmele.

Tips: Este indicat sa asortezi cureaua cu incaltarile.

Rochie in carouri

Carourile (imprimeurile si jocurile de culori in general) sunt indicate femeilor cu silueta longilina, celor cu soldurile mici care vor sa creeze impresia de voluptate. Pune-te in valoare cu o astfel de rochie pentru ca materialele in carouri sunt noile trenduri ale sezonului de iarna. Daca optezi pentru un model ca acela din imagine, poti inlocui cureaua neagra cu una gri sau argintie. Nu te accesoriza cu prea multe bijuterii pentru ca risti sa capeti un aspect incarcat.

Rochie neagra

In mod sigur ai deja in garderoba ta o rochie neagra pe care o poti transforma cu usurinta intr-o tinuta perfecta pentru petrecerea de Craciun. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti atasezi in jurul taliei o curea rosie si eventual sa mai adaugi tinutei cateva accesorii rosii sau albe (margele, bratara, cercei etc).

 

Rochie argintie

O rochie deosebita pentru o seara deosebita.... O poti asorta cu o pereche de pantofi rosii si cu o geanta plic. Daca vrei sa iesi usor din tipare, sa ai un look original, te poti accesoriza cu o pereche de manusi scurte, care sa nu depaseasca incheietura mainii. Este indicat ca nuanta lor sa se potriveasca foarte bine ori cu rochia, ori cu pantofii.

 

Tinute pentru o petrecere simpla

Hainele tricotate sunt vedetele sezonului rece asa ca trebuie sa profiti de acest lucru si sa te pui in valoare cu ocazia sarbatorilor. Nu numai ca aceste materiale sunt calduroase si foarte confortabile, dar sunt foarte la moda fiind promovate de mari designeri precum Ralph Lauren.

Rochie gri

Griul este nuanta favorita a acestui sezon. Daca optezi pentru o astfel de piesa vestimentara este bine sa o accesorizezi cu o nuanta vie, altfel risti sa ai o tinuta prea sobra. Asorteaza aceasta rochie gri cu o pereche de pantofi sau cizme mov. Cureaua mov poate fi inlocuita si ea cu una de alta culoare, insa ai grija sa fie in acelasi ton cu incaltarile. Accesoriile nu ar trebui sa lipseasca. Totusi, nu exagera si alege bijuterii simple (albe sau transparente) pentru a evita o asortare fortata si un final nereusit.

Rochia poate fi purtata atat cu o pereche de blugi sau colanti, cat si cu un dres gros de culoare neagra.

Rochie rosie

Rochia din imagine este confectionata dintr-o combinatie de stofa si lana. Poate fi accesorizata cu o curea in jurul taliei, iar gulerul ridicat ofera un aer sic, foarte elegant. Aceasta piesa vestimentara poate fi purtata cu pantofi negri sau gri si cu dres mat intr-o nuanta cat mai inchisa.

 

Rochie maron

La prima vedere, rochia prezentata pare usor sobra, insa cu accesoriile potrivite, poate deveni o tinuta cu adevarat speciala. Aceasta este prevazuta cu un cordon care poate fi inlocuit cu usurinta cu o curea rosie. De asemenea, este indicat ca incaltarile sa fie intr-o culoare aprinsa pentru un contrast de exceptie.

 

Cateva sfaturi legate de tinuta de sarbatori

Evita sa poti prea mult sclipici: accesorii metalice, stralucitoare sau diverse bling-blinguri. Chiar daca te gandesti ca este o sarbatoare in care se pune accent pe stralucire (beteala si globuletele) in ceea ce priveste tinuta nu se permite orice.

Evita sa arati prea multa piele. Orice haina ai imbraca, trebuie sa pastreze limitele decentei, chiar daca esti tentata sa te imbraci sexy. Evident, poti fi senzuala fara sa te imbraci ostentativ.

Evita sa amesteci prea multe culori. Este bine sa ai o tinuta eleganta, nu sa te asortezi cu bradul impodobit. Alege cat mai putine culori in vestimentatia ta, pentru a nu crea senzatia de disconfort vizual invitatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare